2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه ی روابطی داشتن منم داشتم محدود همسرمم داشته اون بیشتر و سفرای خارج و غیره برام مهم نبودهمهم الا ...

برای من مهمه

خب یکی دوتا عب ندارع ولی چندتا نه دیگ چخبره و میدونی یجورایی ترومای رابطع های ناموفقشو سرمن شکوند و ضربه دیدم

یه مدت من براش تلاش میکردم خسته شدم رفتم و تازه فهمید کیو از دست داده گریه التماس تلاش من رفتم و حال ...

عزیزم تو داری بدی هاشو عیب هاشو می‌بینی ولی به زور می‌خوای انکار کنی

شخصی که گذشته ی درستی نداشته قطعا آینده ی سالمی هم نخواهد داشت

اگ اون گذشتت براش مهمه پس بدردنمیخوره حقداری نگران باشی ازدواج نکن باهاش پشیمون میشی چون گذشته میتون ...

من ک گذشته ای نداشتم حالبش اینه امااون چراتادلت بخاد

اره واقعا موافقم یعنی چی هم سن و سالاش چیکار میکنن ک من نکردم میسه توضیحی بدی متاسفانه من اورتینکرم

همسن و سالاش میشن امثال من، من الان ۳۷ سالمه (البته متاهلم) ولی میخوام بهت بگم اگه همین الان مبخواستم برم تو رابطه چه چیزایی از طرف مقابل مبخواستم:

وضعیت مالی بسیار خوب و استیبل، توی عنفوان ۴۰ سالگی دیگه این یه خواسته منطقیه

احترام کامل، به خواسته هام، حقوقم و انتخابام

آزادی ای که حقمه رو بهم بده

محبت و علاقه و توجه کافی ببینم

تعهد کامل، یعنی نه چت، نه هیزی، نه لاس، نه خیانت

زیر بار زورگویی نمیرم

حقوق برابر میخوام و شراکت تو تمام امور از نظافت خونه گرفته تا خرج کردن حقوق

و ده ها فاکتور دیگه

بماند گذشته طرف هم برام بی اهمیت نیست، شخمش نمیزنم ولی اگر تست کامل ایدز، اچ پی وی و کل بیماریای جنسی رو نده و سالم در نیاد قبولش نمیکنم

و در کنارش تصور کن که منی که مثلا تا ۳۷ سالگی مجرد موندم هم با کسایی بودم دیگه، تجربه دارم و سریع بازی روانی رو تشخیص میدم

با دوستت دارم عاشقتم قربونت بشم خر نمیشم، دروغا رو باور نمیکنم، وعده های الکی رو باور نمیکنم

پس این دوس پسر شما اگر بیاد سمت کسی مثل من چه اتفاقی میفته؟ چون آدم بنجلیه رد میشه

پس میاد سمت کی؟ کسی که خیلی ازش کوچیکتره، قابل کنترل تره، گول زدنش راحت تره، گذشته‌ش خالیه و بی تجربه‌ست

که قشنگ بتونه تو دستش بگیرتش و خیالش راحت باشه که تجربه اول و آخر شما میشه و رُسِتو توی زندگی بکشه

این دلیلیه که نباید به مرد انقدر سن بالا بله بدی، این آدم ها که سراغ خیلی کم سن تر از خودشون میرن شدیدا مشکلات اخلاقی و کمبود دارن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
همینطور ک گذشته من براش مهمه و میگه مت باید مطمئن شم باکره ای گذشته اونم باید برام مهم باشه درستع؟؟؟ ...

" فاحشه آن مردیست که در زندگی خود از همخوابگی با بزغاله ای هم نمی‌گذرد آن وقت دنبال دختر باکره می‌گردد "
- صادق هدایت

اگر عقاید مردسالارانه و زن ستیزی و غیره دارید در اولین فرصت یه آتیش روشن کنید و خودتون رو بندازید توش.

دقیقا منم ازش پرسیدم و اونم گف و بعد اون خودشم متوجه سردی بینمون شداختلاف سنی ۱۲ حداکثر نرمال اختلاف ...

منم متاسفانه گذاشتش آزارم میده و هردفعه میگم ای کاااش نمیپرسیدم تا نسبت بهش اینطوری نمیشدم 

اما بنظرم این اختلاف سنی نرمال نیست ،من موقعی که دانشجو بودم با یکی از همکلاسی هام دوست بودم و خب واقعااا دوستی من و اون آقا و دوستی من و این دوست پسرم متفاوته ،با اون یه حال خوب دیگه ای داشتم ،حالا نمیدونم چون هم سن و سال بودیم هم و میفهمیدیم یا هرچیز دیگه ای ،کلا یه شوق و ذوق دیگه ای و شیطنت دیگه ای بینمون بود

منم بیشتر مخالفم بااینک دوسش دارم

بنظرم منطقی فکر کن

با مشاور مشورت کن

و اگه اخلاقای بدی هم ازش دیدی به پای علاقه نادیدش نگیر

اکثرا اینجور مردا بعد از ازدواج خرشون که از پل بگذره اون روی واقعی شونو نشون میدن

عاشق خوابم 🦥💜

" فاحشه آن مردیست که در زندگی خود از همخوابگی با بزغاله ای هم نمی‌گذرد آن وقت دنبال دختر باکره می‌گر ...

درود بر شما

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خودش جلوی تو از لاس زدناش میگفت؟ مجبوری با دل چرکین ازدواج کنی ؟

ارع منم گفتم تو تقریبا همه دوراتو زدی اومدی سمت من و گفت من تورا وقتی پسدا کردم ک ب تنهایی خودم پناه برده بودم تو موقعیت بدی باهات اشنا شدم و اگ نیدونستم یه روزی میخوام باتو اشنا بشم که هیچ وقت سمت اونها نمیرفتم

یکی از رابطه هاش خیلی اذیتم کرد ک گفت دختره چالوس بود شبا از سرکار میومدم لباسامم حتی عوض نمیکردم میرفتم پیشش و اولین بار ک رفتم شمال برام غذا درست کرده بود و موندم پیشش

اما برای من چیکار کرده جز خالی کردن عقده و ضربه هاش سرم

ارع منم گفتم تو تقریبا همه دوراتو زدی اومدی سمت من و گفت من تورا وقتی پسدا کردم ک ب تنهایی خودم پناه ...

درجا رهاش کن برو دنبال زندگیت.فقط وابستگی الکی داری حل میشه یه چندماه گریه میکنی خوب میشی.سر جوونی و زندگیت قمار نکن.بذار از ته دلت خوشبخت بشی.برو دنبال سفر و درس و پول عشق دنیا رو کن به وقتش ادم حسابی پیدا کنی.این چه بنجلیه حالم بهم خورد 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون