تا زمانی که این حس باهاتون یعنی هنوز نتونستید از زندگی قبلیتون بیایید بیرون به نظرم با یک تراپیست هم ...
کاملا اشتباه میکنی، من الان دارم زندگیمومیکنم، خیلی همخوب زندگی میکنم، و انقدر مشغولیات و محبوبیات دارم که اصلا به اون و ضربهای که با خیانتش بهمن زد فکر نمیکنم، ولی واقعیت اینه که نمیشه قسمتی از زندگی رو پاک کرد، ولی میشه حافظه رو مدیریت کرد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حر هاتون درسته اما نباید تو گذشته گیر کنیم من تمام ترسم اینکه تا ابد تو گذشته بمونم و نتونم خاطرات و ...
اتفاقا اصلا قرار نیست فراموش کنی، شاید باید لحظات وخاطرات خوب زندگیتو پررنگترشونم بکنی که دوباره باهاشون لذت ببری، ولی با این ایمان و یقین که دیگه بازگشتی درکار نخواهد بود و من باید دنبال مورد مناسب دیگهای برای تبادل مهر و عاطفه باشم
نظرات و راهکارهامون با هم فرق میکنه، من برعکس شما معمولا از مشکلاتم فرار نمیکنم، بلکه لا توکل به خدا، پرقدرت وجفتپا میرم تو سینهشون و میزنمشون زمین🤼♂️