2777
2789
تا زمانی که این حس باهاتون یعنی هنوز نتونستید از زندگی قبلیتون بیایید بیرون به نظرم با یک تراپیست هم ...

کاملا اشتباه میکنی، من الان دارم زندگیمو‌میکنم، خیلی هم‌خوب زندگی میکنم، و انقدر مشغولیات و محبوبیات دارم که اصلا به اون و ضربه‌ای که با خیانتش به‌من زد فکر نمیکنم، ولی واقعیت اینه که نمیشه قسمتی از زندگی رو پاک کرد، ولی میشه حافظه رو مدیریت کرد

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

ایشون به من توهین کرد ولی به خاطر بیماریش بود و من واقعا هم نگرانشم و هم دلم براش میسوزه چون اصلا شر ...

جدا شدین؟

بیماریش چی بود مگه؟

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا اشتباه میکنی، من الان دارم زندگیمو‌میکنم، خیلی هم‌خوب زندگی میکنم، و انقدر مشغولیات و محبوبیات ...

حر هاتون درسته اما نباید تو گذشته گیر کنیم من تمام ترسم اینکه تا ابد تو گذشته بمونم و نتونم خاطرات و لحظه های خوبم رو فراموش کنم

حر هاتون درسته اما نباید تو گذشته گیر کنیم من تمام ترسم اینکه تا ابد تو گذشته بمونم و نتونم خاطرات و ...

اتفاقا اصلا قرار نیست فراموش کنی، شاید باید لحظات و‌خاطرات خوب زندگیتو پررنگترشونم بکنی که دوباره باهاشون لذت ببری، ولی با این ایمان و یقین که دیگه بازگشتی درکار نخواهد بود و من باید دنبال مورد مناسب دیگه‌ای برای تبادل مهر و عاطفه باشم 

بله طلاق گرفتیم ، یک نوع اختلال شخصیتی و روانی که به موجبش خیلی کار ها میکنن و بعد طبیعی براشون جلوه ...

اسم بیماری؟

بله طلاق گرفتیم ، یک نوع اختلال شخصیتی و روانی که به موجبش خیلی کار ها میکنن و بعد طبیعی براشون جلوه ...

قطعا سختی این نوع جدایی کم نیست و آزار دهنده‌س 

اتفاقا اصلا قرار نیست فراموش کنی، شاید باید لحظات و‌خاطرات خوب زندگیتو پررنگترشونم بکنی که دوباره با ...

یادآوری خاطرات خوب خیلی بهمم میریزه و یادآوریش نمیتونه باعث بشه که بتونم به خودم فکر کنم من الان دنبال یک راه فرارم که اصلا من رو یاد اون نندازه همین

نمیشه قسمتی از زندگیتو فراموش کنی، پس یاد بگیر چطور با نبودش کنار بیای و قبول و باور کنی که‌دیگه نیس ...

برعکس نگفتی سعی کنه خاطرت بد به یادش بمونه که راحت تر فراموش کنه

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

نظرات و راهکارهامون با هم فرق می‌کنه، من بر‌عکس شما معمولا از مشکلاتم فرار نمیکنم، بلکه لا توکل به خدا، پرقدرت و‌جفت‌پا میرم تو سینه‌شون‌ و میزنمشون زمین🤼‍♂️

برعکس نگفتی سعی کنه خاطرت بد به یادش بمونه که راحت تر فراموش کنه

چرا باید چیزای بد و منفی رو تو ذهنش مرور کنه؟ این‌که‌حالمونو بدتذ میکنه

من تمام چیزهایی‌که میگم. رو یا تجربه کردم یا مطالعه کردم

آفرینما هم تو زندگی اصلا به هم بی‌حرمتی و بی‌احترامی نکردیم، و تقریبا محترمانه از هم جدا شدیم، البته ...

ببخشید خانمتون چکار کرد که منجر به جدایی شد؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار