2777
2789
من شرایطم خیلی خاص هست با اینکه دلم پیشش گیره و واقعا دوسش دارم ولی هیچ راه چاره ای نیست چون واقعا ه ...

زن من هم منو در حد پرستیدن دوست داشت، ولی خبط و‌خطایی کرد که منجر به جداییمون شد

ان‌شاءالله خدا خودش برای هممون فرجی کنه🙏

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

طلاق بائن چیه

یک طلاق رجعی داریم که بعد از خواندن صیغه طلاق تا زمانی که خانم باید عده نگه داره آقا و خانم میتونن بدون خواندن صیغه مجدد و... با یک بار رابطه یا با گفتن زبانی اینکه از طلاق پشیمونن میتونن بهم برگردن و بعد برن اعلام کنن که رجوع کردن یعنی نه خانی اومده و نه خانی رفته

در طلاق بائن دیگه خانم نیاز به عده نگه داشتن نداره پس نمیتونن بهم برگردن مگر اینکه دوباره با تعیین مهریه جدید و شروط جدید و. ... ازدواج مجدد کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهره من جداشده از همسرش میگه اصلا نمیخوام بهش فکر کنم ناخودآگاه که میاد تو ذهنم زجرایی که بهم داده ...

آدما همیشه چیزی که به زبون میارن حقیقت قلبشون نیست ، طلاق خیلی سخته ، خیلی هوای خواهرتون رو داشته باشید که حداقل خلا عاطفیش رو بتونید جبران کنید

ممنون انشالله ، شما الان قصد برگشتن دارید?

نه، اصلا

البته گاهی حس ازدواج میاد سراغم، چون هر کسی نیلز به همدم داره، مخصوصا از جنس متفاوت و بعنوان همسر، ولی بخاطر آزادی‌ای که الان دارم ( البته نه آزادی بد‌هااا) زود سرکوبش میکنم، 

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

اگه میتونس به خاطراته خوب فکر کنه که جدا نمیشدمگه مردی که باعث میشه زنش ازش سیر بشه و جدابشه خاطره ی ...

آدم دست خودش نیست نا خود آگاه یادآوری میشه ناخودآگاه حس خشم و نفرت و پشیمونی و. ... میاد سراغت ، حتی اگر طرف مقابلت بدترین هم باشه بلاخره چند تا دونه خاطره خوب هم وجود داره جند تا دونه حس خوب و. ... هم بوده 

اگه بدون غرور و نفت و ناراحتی از خدا برای خودتون و همسرای سابقتون عاقبت بخیری بخواین، مطمئنا دوران سوگ راحت‌تری رو‌ میگذرونین

اگه بدون غرور و نفت و ناراحتی از خدا برای خودتون و همسرای سابقتون عاقبت بخیری بخواین، مطمئنا دوران س ...

من تا حالا حتی توی روش توهین هم نکردم چه برسه به نفرین توی دلم  ولی این حس مالکیت ولم نمیکنه و این خیلی بده و باعث میشه عذاب وجدان داشته باشم با اینکه من فقط یه قربانی بودم

حس میکنم شما هنوزم دوستش داشته باشید که بعد چند سال هنوزم دوست دارید به خاطرات خوبش فکر کنید

بعنوان همسر دیگه دوستش ندارم، ولی بعنوان کسی که چند سال باهاش زندگی کردم و لحظات خوبی.رو با هم گذروندیم، ممکنه 

و این فکر کردن به لحظات و‌خاطرات خوب، راهکار من بود برای کنار اومدن با شکست در زندگی زناشوییم که بحمدالله خیلی موثر بود 

من تا حالا حتی توی روش توهین هم نکردم چه برسه به نفرین توی دلم ولی این حس مالکیت ولم نمیکنه و این خ ...

آفرین

ما هم تو زندگی اصلا به هم بی‌حرمتی و بی‌احترامی نکردیم، و تقریبا محترمانه از هم جدا شدیم، البته تقریبا مدیریت این احترام از طرف من بود 

بعنوان همسر دیگه دوستش ندارم، ولی بعنوان کسی که چند سال باهاش زندگی کردم و لحظات خوبی.رو با هم گذرون ...

تا زمانی که این حس باهاتون یعنی هنوز نتونستید از زندگی قبلیتون بیایید بیرون به نظرم با یک تراپیست همراه بشید برای تخلیه خودتون متاسفانه آقایون برای اینکه نشون بدن قوی هستن خیلی چیز ها رو تو تنهایی خودشون تحمل میکنن اما این خوب نیست چون بدون اینکه بدونن دارن به خودشون آسیب میزنن

آفرینما هم تو زندگی اصلا به هم بی‌حرمتی و بی‌احترامی نکردیم، و تقریبا محترمانه از هم جدا شدیم، البته ...

ایشون به من توهین کرد ولی به خاطر بیماریش بود و من واقعا هم نگرانشم و هم دلم براش میسوزه چون اصلا شرایط خوبی نداره اون داره بیشتر از من زجر میکشه