2777
2789
من سه روز طلاق گرفتم اما نزدیک هشت ماه ندیدمش اول خیلی بی تفاوت بودم اما الان دو ماه که حالم روز به ...

اگه یه زمانی قصد برگشت داشتی، اصلا نباید اینو بفهمه

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من آدم بدی نبود ،دوسم داشت ولی اعتیاد داشت ،خیلی سعی کردم ترک کنه هشت سال کمک کردم یبارم از پای ...

انشالله که خیر اگر به نظرت اعتیادش در حدی هست که بتونه کنار بذاره بهش یه مهلت بده ، طلاق خیلی خیلی سخته ، هیچ وقت فکر نمیکردم انقدر برام دردناک و زجر آور باشه منم از ته قلبم دوستش داشتم ولی نفهمید و نخواست بیماریش رو قبول کنه و بره درمان بشه و ترجیح داد من رو طلاق بده تا به سختی کشیده نشه

اگه میتونس به خاطراته خوب فکر کنه که جدا نمیشدمگه مردی که باعث میشه زنش ازش سیر بشه و جدابشه خاطره ی ...

تجربه‌ی خودم و حرف روانشناسای درست و‌حسابی رو‌ نقل کردم

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

اگه یه زمانی قصد برگشت داشتی، اصلا نباید اینو بفهمه

طلاقم بائن و امکان برگشت نداره و دیگه پلی باقی نگذاشته برای برگشت چون هم با بودنش و هم با نبودنش باید زجر بکشم 😭😥 به خاطر اختلالی که دچارش کاری انجام داده که اصلا دیگه نمیتونم برگردم

برا شمام اعتیاد داشت ؟

منم ۱۸سال پیش به خاطر اعتیاد جدا شدم همه راه ها رو رفتم نشد که بشه مهریه بخشیدم بچه مو گرفتم .عذاب وجدان هم ندارم اصلا .بعد طلاق حال روحیم یکم بد بود نه برای دلتنگی برای اینکه چرا به اینجا رسیدم ولی خودمو بار کار و درس مشغول کردم

طلاقم بائن و امکان برگشت نداره و دیگه پلی باقی نگذاشته برای برگشت چون هم با بودنش و هم با نبودنش بای ...

راه برگشت هست ولی سخته و گاهی غیرقابل قبول 

راه برگشت هست ولی سخته و گاهی غیرقابل قبول

من شرایطم خیلی خاص هست با اینکه دلم پیشش گیره و واقعا دوسش دارم ولی هیچ راه چاره ای نیست چون واقعا هیچی باقی نگذاشته. من میدونم تموم این ماجراها به خاطر بیماریش هست اما اعتمادم از بین رفته چون بعد برگشت هم امکان تکرارش وجود داره