2777
2789
عنوان

عرق به شهر خودتون

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 68 پست
آخی الهی قربونت برم پیش دکتر فتی؟!

خدانکنهههه گلی جونمممم..نههه🥲هم پول ویزیت زیاده وهمینکه الپرزولام میخورم واسه مشکل خوابم دیگع توان قرص اعصاب نداره

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

دقیقا امکانات بهداشتی درمانی خوب داره قطب پزشکی که هست از لحاظ آموزشی قوی هستن شهر شلوغ هست ولی نه ...

مرسی عزیزم هر چقدر تعریف میکنی بیشتر دلم می‌خواد بیامو از نزدیک ببینم 

هتل ۵ستاره داره کدومشون بهتره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدانکنهههه گلی جونمممم..نههه🥲هم پول ویزیت زیاده وهمینکه الپرزولام میخورم واسه مشکل خوابم دیگع توان ...

آخی الهی بمیرم برات گلم اگر کاری از دستم بر میاد بگو انجام بدم برات؟!

آخی الهی بمیرم برات گلم اگر کاری از دستم بر میاد بگو انجام بدم برات؟!

خدانکنههههه دورازجونت خواهرقشنگمممم دورت بگردم من الهی زنده باشی 😍😍😍🥺

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

مرسی عزیزم هر چقدر تعریف میکنی بیشتر دلم می‌خواد بیامو از نزدیک ببینم هتل ۵ستاره داره کدومشون بهتره؟

آره داره هتل شیراز هست هتل چمران هتل پارس هست هتل هما هتل رز هتل زندیه هتل پرسپولیسه اینا 5 هستن چمران نزدک ستارخان و خیابان چمران از مرکز شهر دوره تقریبا هتل پارس وسط شلوغی هستی هتل هما نزدیک  پارک آزادی هتل رز هم دور از شهره هتل شیراز دروازه قرآنه هتل زند نزدیک ارگ کریم خانه حقیقتا تا حالا اقامت نداشتم ولی هتل شیراز تا حالا داخلش رفتم خیلی هتل خوب و پرسنل خوبی داره غذاش رو خوردم بد نبوده چمران هم رفتم اون ی لول کمتر ولی قیمت غذاهاش گرون بود البته 5 6 سال قبل دیگه بقیه رو نرفتم نسبت به همه رز جدید تره فک کنم شیرازم جدیده بقیه تقریبا قدیمی هستن البته ی هتل دیگه هم دارن میسازن 5 ستاره هتل صولت اون ولی حالا حالا ها آماده نمیشه!!