2777
2789
عنوان

عرق به شهر خودتون

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 68 پست
به نظرم منم از هر نظری که بگی بهترین شهر ایرانه

دقیقا امکانات بهداشتی درمانی خوب  داره قطب پزشکی  که هست از لحاظ آموزشی قوی هستن شهر شلوغ هست ولی نه مثل تهران آلودگی نداره مثل اصفهان و اراک و تهران  کافه و رستوران خوب هم که زیاد جاهای دیدنی و تفریحی هم کهداره دارن هم میزنن آب و هواشم خوبه تقریبا مردم خوبی هم داره غذا هاشم خوبه مراکز خرید خوبی هم داره در کل خوبه دیگه نه!! یکم زیادی از شهرم تعریف کردم ببخشید    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا، تو بدترین شرایط شهر بازیها وپارکامون خلوت نمیشه😂😂

شبهای جنگ انقدر من ترسیده بودم که منو برداشتن و گردوندن دور شهر توی تمام میدونها و پارک ها ملت نشسته بودن انگار نه انگار😂

عِرق منظورته من هی عَرَق میخوندم😂😂

منم کم کم داشتم پیکارو میاوردم

🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂

پاییز را دیدی آنهایی که رنگ عوض کردند سقوط کردند...

شبهای جنگ انقدر من ترسیده بودم که منو برداشتن و گردوندن دور شهر توی تمام میدونها و پارک ها ملت نشسته ...

😂😂من خودم رفته بودم خریدتو اسمون صداهای وحشتناک میومد داشتم خریدامو میکردم🤣🤣

چقدر زود دیر شد، حیف💔
کدوم شهری عزیزم؟ چرا نمیتونی مهاجرت کنی بری شهر دیگه؟!

ایلام..چون خونوادم هیچ جوره نمیان🥲ازدواج راهه دورم ب هیچ عنوان قبول نمیکنه..منم۳۱سالمه ودارم یائسگی زودرس میشم🥲🥲هعی

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه