2777
2789
عنوان

عرق به شهر خودتون

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 68 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلااااا☹️🥺ازشهرم متنفرم وامکان جابه جایی صفر..هی

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

عِرق منظورته من هی عَرَق میخوندم😂😂

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

خیلی تعریف شیراز و شنیدم باید یه سفر برم

حتما تشریف بیار مخصوصا عید اصلا بهار که وارد شیراز میشی برای کسی که شیراز زندکی نکنه از دروازه قرآن که رد شی قشنگ بوی بهارنارنج  کل شهر رو گرفته

عیدم که کل خیابونای شیراز میشه رقص و نمایشگاه و جشنواره 

حتی دیشب من بازار وکیل بودم همینطور بود

من عاشق شهرمم تبریز زیبا،تعصب دارم بهش

امسال اولش شدیداً زیر بمب و موشک اسرائیل بودیم

بعدشم که بخاطر شرایط اقلیمی،گرمای شدیدی که بی سابقه بود،تجربه کردیم

عاشق آب و هوای تبریزم،خدا کنه زودتر این خشکسالی تموم شه،دلم برای هوای بارونیش تنگه.جای دیگه دووم نمیارم

واقعا اصلا هرکس بیاد شیراز نصف شبهای وکیل و ببینه ملت چجوری شادن میزنن میرقصن میفهمه زندگی یعنی چی😂

دقیقا، تو بدترین شرایط شهر بازیها وپارکامون خلوت نمیشه😂😂

چقدر زود دیر شد، حیف💔