2777
2789
عنوان

شما جاي من باشين با اين شرايط اقدام ميكنين واسه بارداري؟!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 107 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من ميكردم

ميشه يكم توضيح بدين كه چجوري مديريت ميكردين!

اخه من جداي اينكه دلم بچه نميخواد جرئتش هم ندارم.ميترسم به درسم نرسم و مخارج مون چند برابر بشه و كم بياريم

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!

سلام.بله اقدام میکردم.چون اولا همین ماه که جواب نمیده خوبش و در نظر بگیری چند ماهی طول میکشه.

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..

نه اول میزاشتم درسم تموم شه یکم خوشی کنم در نبود بچه یا شوهرم تو کارش به موقعیت بهتری برسه بعد،مگه همه چی عشق به بچس

سنتم که کمه فرصت داری.به شوهرت بگو هر وقت درسم تموم شد اقدام میکنیم

ميشه يكم توضيح بدين كه چجوري مديريت ميكردين! اخه من جداي اينكه دلم بچه نميخواد جرئتش هم ندارم ...

اوایلش ب درست نمیرسی چون نوزاد خیلی کار داره 

صبر کن درست تموم بشه یا آخرای درست اقدام کن

دعاکنین من ب حاجتم برسم نی نی سایتو شیرینی میدم😆
من فقط یه چیز میگم اونم اگه خواستی اقدام کنی خودت و همسرت به هیچکس نگین هیچکس حتی مادرتون  یکس ...

من هم از مخارجش ميترسم!!!دوست داشتم حداقل خونه بخريم بعد بچه بياريم.به نظرم با مستاجري سخته!از اونجايي كه دوست دارم همه چيز عالي باشه...ميترسم كم بياريم

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!