2777
2789

ببین هر زنی که بچه ای به دنیا میاره لزوما مادر نمیشه، بعضی ها واقعا نمی‌فهمن چیکار کردن، بعضی ها هم حتی قبل از اومدن بچه عاشقشن، همه رو نمیشه با یه چوب زد

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا همه مردان هیز و خیانت کار،همه مطلقه ها دنبال پارتنر متاهل،همه دهه هشتادی لوس و پررو،همه خانواده شوهرها بی فرهنگ و وحشی،همه جاریا حسود،همه فقر،همه خوشبختا دروغگو یا پزو،همه ازدواج‌های سنتی اشتباه،همه خوشگلای واقعی عالم زشت،.... هستن

اینجا به جای فضاییه

اينا من نميدونم جريانشون چيه

هر روز يك موضوع ترند ميشه

يهو يه روز ٢٠ تا تاپيك در مورد ازدواج با مرد طلاق گرفته كه بچه داره ميبيني

يه روز همه در مورد بكارت و اينا تاپيك ميزنن

يه روز از چشم زخم

يه روزم همه از بچه شون بدشون مياد

الانم با چندتا پست و تاپیک ببخشید بازم مثل احمقا فکر میکنی جانم

تو که بیشتر مثل احمقا نظر میدی عزیزم 

پست و تاپیک اینجا متعلق به افراد جامعه هست که اینجا چون کسی نمی‌شناستشون حرف دلشونو بدون ترس از قضاوت شدن میزنن نمی‌دونستی از الان بدون 🙌

من در وحشتناکترین چالش هامون هم در حالیکه داریم سر هم داد میکشیم هم عاشق دخترمم.همونجور که داریم دعوا میکنیم تو دلم قربون صدقش میرم😂مسلما تعداد مادرای خوب خیلییییی بیشتر از مادرای بده

چون افسردگی بعد زایمان کسب جدی نمیگیره

آفرين

من درمان نكردم و دائمي شده

البته من متوجه شدم و گفتم حس ميكنم افسرده شدم

شوهرم داد و بيداد راه انداخت كه اين چرنديات چيه؟ هيچيت نيست! دنبال بهانه اي و اينا! 

منم ديگه در موردش حرف نزدم دنبالش هم نرفتم

الان كه جدا شدم تراپي هم شروع شده، اون موقع شايد با يه دوره كوتاه درست ميشد، الان مشاور گفت شايد ٤-٣ سال طول بكشه

مادرایی که افسردگی پس از زایمان میگیرن عحیب غریب میشن

قدیم میگفتن زن زائو تا چهل روز نباید تنها بشه یه چیزی میدونستن. میموندندکمک دست مادر بچه رو تر و‌خشک میکردن 

الان مادرا مثلا مستقل شدن دست تنها موندن خیلی سخته مخصوصا نسل کم تحمل ما

ن بابا کم سن که نیستم مجرد هستم 😂ربطی نداره به اصل این موضوع

ببین اینجا ادم مباد درد دل 

مثلا من ۹۹ درصد با شوهرم خوبم اما دعوام میشه میام اینجا خودمو خالی میکنم

مثلا عاشق پسرمم اما خب امروز سر مشق کلی حرصم داد دعواش کردم...اینو ممکنه بگم از پسرم متتفرم اون لحظه لی که شدیدا عصبانیم...اینا احساسات زودگذر و هیجانیه و ادم نودش یریع پشیمون میشه

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
اینجا همه مردان هیز و خیانت کار،همه مطلقه ها دنبال پارتنر متاهل،همه دهه هشتادی لوس و پررو،همه خانواد ...

همه بد هستن تو خوبی فقط

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.