2777
2789
مادرایی که افسردگی پس از زایمان میگیرن عحیب غریب میشنقدیم میگفتن زن زائو تا چهل روز نباید تنها بشه ی ...

خب بچه نیارن هیچکس قل و زنجیر که نشده به زور بچه دار شه یکی دیگه رو هم بدبخت کنه !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از بچه دار شدن که مشخص نمیشه ایا من بچه دار بشم افسرده خواهم شد یانه؟یه چیزایی میگی.

منظورم همون کمک داشتنه 

الان دیگه همه می‌دونن ممکنه بعد زایمان افسردگی بگیرن کسایی که اطرافشون خالیه و تنهان واقعا نیارن خیلی بهتره اون بچه گناه داره بابا !!

بله مادر بچه اش خیلی دوست داره 

اما فرشته قدیسه نیست ،انسانه 

گاهی ممکنه جسمی و روحی خیلی خسته بشه و کم بیاره ،مخصوصا دست تنها باشه ، چون بچه داری فوق العاده سخته .  

قدیم بچه ها رو فامیل ها بزرگ میکردن،زندگی ها اشتراکی و فامیلی بود ،بزرگ کردن بچه الان سخت تره

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
تصور و ذهنیتت عشق عمیق خالص فرق میکنه با عشق حقیقی.عشق حقیقی از نظر تو یعنی چی؟فکر میکنی عشق چیه؟

من فکر میکنم عشق عمیق و خالص تو هر شرایطی بازم حفظ میشه 

انقد اومد نیومد نداره هی از سر هر اتفاق و هیجانات زودگذر کمرنگ بشه و بعد دوباره برگرده 

شاید توقع من زیاده ولی نظرم اینه دیگه 

من فکر میکنم عشق عمیق و خالص تو هر شرایطی بازم حفظ میشه انقد اومد نیومد نداره هی از سر هر اتفاق و هی ...

میگم دیگه تصوراتت اشتباهه 

اینم بخاطر سن و سالت و کم بودن تجربه زندگیه

مطمئنا بیست سال دیگه همچین نظری نداری

نه واقعا ، من اطرافمو هم سنجیدمشایدم توقع من از عشق عمیق و خالص زیادیه

نه توقعت از ادما زیادیه

ادمیم دیگه فرشته که نیستیم از ۱۰۰ صد بشیم

گاعی مریضیم

گاهی هورمونمون به هم ریخته خسته ایم و...

شما بیرون گود نشستی و از سمت کمال نظر میدی

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
میگم دیگه تصوراتت اشتباهه اینم بخاطر سن و سالت و کم بودن تجربه زندگیهمطمئنا بیست سال دیگه همچین نظری ...

این نظرو همیشه دارم سنمم کم نیس

الان مشکلم اینه که چرا وقتی اینطور نیست شعار الکی میدن کاری به اصل موضوع ندارم