2777
2789

هیچ راهی هست مستقیم یا غیر مستقیم متوجه این موضوع بشم؟

یا اینکه خودش چقدر تحت حرفا و سلطه ی مامان و باباشه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعید میدونم برای من که بعد از عروسی فهمیدم و بعد بچه دار شدن کاملا ثابت شد 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

زنگ زدنشون

نظر دادنشون

اینا رو باید نگاه کنی

طولانی نانزد بمونی هم میفهمی، نامزد بدون عقد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خیر نمیشه. باید ما اون اجازه رو ندیم

همسر باید اجازه نده  اتفاقا

باورت نمیشه من تا سالها نمیفهمیدم  ولی شوهرم حرف مامانش رو جای حرف خودش میگفت .،..... در واقع طبق نظر مامانش ولی تظاهر میکرد نظر خودشه

من مادر شوهرم اوایل ازدواج یبار گفت شلوار زنت تنگه میره بیرون.منم شنیدم و آنچنان‌ سلیطه بازی درآوردم که هردوتاشون تند تند ازم معذرت خواهی میکردن.ولی مادر شوهرم رفت پایین به شوهرم گفت خاک برسرت زن ذلیل😁😁😁دیگه جرات نکرد دخالت کنه تو پوششم

چه قدر بدالان چجوری مدیریتش میکنین؟

به همسر سابق تغییر جایگاه داد 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

همه تقریبا دخالت میکنن همه پسرا هم قبل بچه دارشدن بچه ننه ان . حد و مرز رو باید خودت تعیین کنی نه جبهه بگیر نه وا بده سیاست داشته باش. یکی دوست داره خیلی قاطی خانواده شوهر باشه یکی نه . خودت ببین چطور میخوای بر اساس اون روابطت رو تنظیم کن.