2777
2789
عنوان

چرا دندون پزشکا انقد نامردند

195 بازدید | 28 پست

از درد دندون مردم خیلی درد میکنه تیر میکشه  میزنه به گوشم  درد

از اول تابستون دندون درد دارم انقد مسکن خوردم معدمم داغون شده همه دندونام داغون شدند ۴ ساله نرفتم دندون پزشکی .مسواکم خیلی میزنم با نخ دندون اما جنس دندونام اشغاله

خیلی دندونپزشکا نامردن خیلی گرون میگیرند اخه نامسلمون یه عصب کشی بدون پر کردن و هیچی فقط ۱۰ میلیون از کجا آدم بیاره 😭😭😭

واقعا اونایی که نمیتونند هزینه درست کردن دندون بدن از کجا بیارند خیلی زندگی بده

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا مشکل من با دندونپزشکا اینه که دندونم هیچ مشکلی نداره الکی میخوان بگن باید پر کنی 

ازشون بپرسی کدومارو گفتی دو دیقه بعد یادشون میره 

دکتر خودم سنش بالاست دیگه طبابت نمیکنه 

ببین نسل جدید بعضی هاشون چقدر لاشی اند که رو دندون سالم عیب میذارن که پول بگیرن

من امسال برا ارتودنسی مجبور شدم همشو درست کنم یه دکتر  بدون عکس گفت یکی از دندونات عصب گشی لازمه،رفتم جای دیگ عکس گرفتن گفتن نه ترمیم سادست،ینی معلوم نبود اگ نمیرفتم جای دیگ الکی باید عصب کشی میکردم..گاهیم الکی نسخه میپیچن برا پول بیشتر

من قوی نبودم، صبور هم نبودم، مجبور بودم. اجبار ازت یه آدم دیگه میسازه❤️‍🩹 "سال تولدم اشتباه ثبت شده"

کلینیک های دولتی برو 

بعضی از خیریه ها هم کمک میکنن 

بگرد ببین تو شهرتون چیا دارن

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

من ۲ سال پیش رفتم عصب کشی و پر کردن داشتم

شد ۵ تومن

پول قسط رو داد مادرم

هر چی به دکتر التماس کرد تروخدا کمتر بگیرین دکتره یک کلام گفت نه و انگار نه انگار واقعا😐خیلیی خشک و جدی بود

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

کلنیک های دولتی نرفتی

کلینیک که اصلا نمیتونم رد شم از جلوش 

درمانگاه های دولتی یا خیریه مانند هم سالهای پیش رفتم چنتا درست کردم همشون یه مدت بد خراب شدن یا روکش گذاشتن چند ماه بعد افتاد تازه پولم فکر نکن کم میگرفتن به عنوان دولتی یا خیریه زیاد میگرفتن اون موقه

والا اعصاااابممم نداررننن سر ادم داد میزنن 

بعدم برای تامین اجتماعی میری و اینا 

اصلا دندوناتو به گا میدن فک مادرمو شکستن یا یکی سوزن همینجور میزد از یه جا دیگه در میومد و کلا.......  

از این اجتماع گندیده و ادماش بیزارم)) به امید ندیدن فامیل😉🍻

من ۲ سال پیش رفتم عصب کشی و پر کردن داشتمشد ۵ تومنپول قسط رو داد مادرمهر چی به دکتر التماس کرد تروخد ...

خیلی هم دل سنگ هستن فقط پول میبینند اخه دندونم چیزی نیست که ادم بگه ضروری نیست درست کردنش الان من از اول تابستون دندونام به عصب رسیده دوتاش پول ندارم درست کنم یکیش شکسته حتی نرفتم بقیشو بدم جراحی کنند درش بیارند واقعا نامردند 

خیلی هم دل سنگ هستن فقط پول میبینند اخه دندونم چیزی نیست که ادم بگه ضروری نیست درست کردنش الان من از ...

اره منم مثل شما. من ارایشگرم بعضی موقع با خودم میگم برم لوازم مشو بخرم خودم بکشمش راحت 

والا اعصاااابممم نداررننن سر ادم داد میزنن بعدم برای تامین اجتماعی میری و اینا اصلا دندوناتو به گا م ...

وای فک مادرتو چطوری شکستن ؟

اره دکترای دولتی و خیریه خیلی بد اخلاقن من چند سال پیش رفتم اعصاب ندارن راست میگی مثلا خانومه سرم داد میزد مگه نمیگم باز کن دهنتو منم واقعا تا ته دهنم باز بود اما کلن بد اخلاق بود همه اونایی که اونجا بودن ازش شاکی بودن

اما میگن کلینیک های خصوصی و خیلی گرون چون پول زیاد تر میدی درست رفتار میکنند هی چی بگم خدا کنه هیشکی دندونش درد نگیره اگه پول نداره

اره منم مثل شما. من ارایشگرم بعضی موقع با خودم میگم برم لوازم مشو بخرم خودم بکشمش راحت

باورت میشه من نه شیرینی میخورم نه قند نه شکر هیچی از ترس دندون درد یه شکلات راحت نمیتونم بخورم 

شما شاغلی در آمد داری یه وامی چیزی بردار برو درست کن من شوهرم نمیزاره کار کنم وگرنه وامی چیزی میگرفتم کار میکردم قسطشو میدادم دندونامو درست میکردم اما خب بازم خیلی هزینه دندون درست کردن زیاده مخصوصا تو تهران