2777
2789
عنوان

چرا دندون پزشکا انقد نامردند

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 28 پست
وای فک مادرتو چطوری شکستن ؟اره دکترای دولتی و خیریه خیلی بد اخلاقن من چند سال پیش رفتم اعصاب ندارن ر ...

اره واقعا 

هیچی خانومه خیلی راحت گفت خانم فکتون شکست😐

از این اجتماع گندیده و ادماش بیزارم)) به امید ندیدن فامیل😉🍻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امسال برا ارتودنسی مجبور شدم همشو درست کنم یه دکتر بدون عکس گفت یکی از دندونات عصب گشی لازمه،رفت ...

میگم که خیلی نامردن یعنی پولکی ترین قشر جامعه بنظرم پزشکه اونم بخصوص دندون پزشک واقعا رحم ندارن تیغشون هر چقد بخوان میبره .

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

حالا مشکل من با دندونپزشکا اینه که دندونم هیچ مشکلی نداره الکی میخوان بگن باید پر کنی ازشون بپرسی کد ...

فقط پولو میبینند خیلی قشر نامردی هستن

خیلی هم دل سنگ هستن فقط پول میبینند اخه دندونم چیزی نیست که ادم بگه ضروری نیست درست کردنش الان من از ...

خیلی بی رحم ان بخدا اصلا انگار نه انگار برای کمک به درد انسان هستن.

فقط پول براش مهم بود

اینقدر عبوس بود

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

من چهارتا تاالان عصب کشی وپر کردم

شما هم مثل من فکر کنم جنس دندونات خوب نیست بعضیا اصلا دندوناشون خراب نمیشه ماشاالله تازه مسواکم نمیزنن زیاد

خیلی بی رحم ان بخدا اصلا انگار نه انگار برای کمک به درد انسان هستن.فقط پول براش مهم بوداینقدر عبوس ب ...

خیلی خشکن دندونپزشکا

من قدیما شنیده بودم میگن جراح ها خشکن ولی یه عالم جراح خوشرو دیدم تو عمرم ولی یه دندونپزشک خوشرو ندیدم تا حالا

میگم که خیلی نامردن یعنی پولکی ترین قشر جامعه بنظرم پزشکه اونم بخصوص دندون پزشک واقعا رحم ندارن تیغش ...

دقیقا،کاش حداقل برای خدمات درمانی مثل کشیدن و عصب کشیو پر کردن یکم کوتاه میومدن

من قوی نبودم، صبور هم نبودم، مجبور بودم. اجبار ازت یه آدم دیگه میسازه❤️‍🩹 "سال تولدم اشتباه ثبت شده"