2777
2789
عنوان

شنیدین می گن اگه دوستت داشته باشه نمی تونه ازت دور بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 34 پست
وای چقدر بدم اومد از کارش و ناراحت شدمحیف تو بوده عزیزمارزش نداشته

میدونی از یه بابت خوشحالم بخاطر این که حداقل برام تجربه شد هر جایی احساساتمو‌خرج نکنم

شاید اگه همچین درسی نمیگرفتم بازم همچین اشتباهی میکردم

و این بهترین درس زندگیم بود

که گذشت گذشته ها گذشت و هر کدوم درسی شد برای ابدیت😁

﴿🩵🐬﴾

دیگه از اون موقع بود که عشق رو در خودم خاموش کردمالانم بعضی وقتا میخوام از این کارا بکنم میگم نکن ای ...

عزیزم اره سخته

ولی ادما همه یکی نیستن

حتما ادم درستی پیدا میشه که ارزش عشقتو داشته باشه

بزارید جواب بعضی دل شکستنا و آدمای توی این سایت که کمبوداشونو سر شما خالی میکنن خدا بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی از یه بابت خوشحالم بخاطر این که حداقل برام تجربه شد هر جایی احساساتمو‌خرج نکنمشاید اگه همچین ...

آخی ولی سنگین بوده

امیدوارم یکی تو زندگیتون بیاد که هم شما عاشقش باشی هم اون عاشق شما

بزارید جواب بعضی دل شکستنا و آدمای توی این سایت که کمبوداشونو سر شما خالی میکنن خدا بده

عزیزم اره سختهولی ادما همه یکی نیستنحتما ادم درستی پیدا میشه که ارزش عشقتو داشته باشه

فک نکنم بشه

نمیدونم چه اقبالیه که واسم نوشته شده 

قرار نیست هیچوقت اون حجم از محبتی که خودم برای دیگران گذاشتم رو ببینم

برای همین انتظاری ندارم

میدونم شاید ادمی بیاد که هیچ‌احساسی نداشته باشه

ولی خودمو اماده کردم تا از گریه نترکم

﴿🩵🐬﴾

فک نکنم بشهنمیدونم چه اقبالیه که واسم نوشته شده قرار نیست هیچوقت اون حجم از محبتی که خودم برای دیگرا ...

نه میاد

پیر نیستی که🥲

مطمئن باش میاد