2777
2789
عنوان

چجوری میشه ی نفرو بخشید چرا من نمیتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها راهش سپردن بنده ها به خداس. من هرکیو که ازارم داد.. دلمو شکست سپردم به خودش. و قشنگ نشونم داد

کاش به منم نشون بده😭😭

فعلا اونا روز به روز بهتر 

منم که روز به روز حالم بدتر میشه گوشه گیر تر میشم

تا میام فراموش کنم ی بدی جدید رو میکنه و من بخاطر قبلا خیلی حساس میشم و گارد میگیرم البته هیچوقتم بی ...

می‌دونم درک میکنم خودمم مثل توام تا میام فراموش کنم دوباره گند میزنه اعصابم

بدجنس نشدی ادم از بعضیا جوری ضربه میخوره دلش میشکنه ک حد نداره اما امااااا مدام نفرین نکن یبار بگو خ ...

گفتم اما چرا هرروز بهتر از دیروزه. چرا هیچوقت ی تلنگری نیست ک بهش بفهمونه تاوان اون حرفا و کاراشه 😔من بد کسیو نمیخوام اما واسه این آدم فقط اینجوری دلم آروم میشه 

کاش میشد قطع رابطه کرد. من آخه کاریم ب کارشون ندارم اما همینم اونا رو اذیت میکنه ک چرا باهاش نمیجوشم

منم کاری بکارشون ندارم دیگه پامم خونشون نمیرارم دم عروسی خواستم برن به زندگیشون برسن جاریه شروع کرد فتنه گری اونم گذاشتم لیست سیاه بزار عروسیش تموم شه جواب سلامشم نمیدم تا بیاد عدر خواهی کنه بیشعو ر

دقیقا. اون عین خیالش نیست اما من از فکر خیلی شبا خواب ندارم

میفهممت منم این طور بودم در مورد مادر شوهرم 

یهو به خودم اومدم دیدم تو اوج جوونی از حرص زیاد از مرور دم به دقیقه همه چی کم کم دارم پنیک میشم 

خودمو جمع کردم سرم رو گرم کردم یبار سر نماز گفتم خدا سپردم به خودت ج دل شکستمو تو بهش بده 

نمیدونی در عرض دو سال خدا چ طور جوابش رو داد جوری ک من فحشش هم میدادم دلشم میشکستم باز اون طور دلم خنک نمیشد دیر و زود داره اما سوخت و زود نداره 

ارزش نداره بخاطرش خودتو از بین ببری به خودت میای میبینی افسرده شدی مریض شدی همه چیم از دست دادی نکن این کارو با خودت