2777
2789
عنوان

شمام از داداش بزرگترتون کتک میخوردید

| مشاهده متن کامل بحث + 1898 بازدید | 118 پست

منم با اینکه باهاش در ارتباطم ولی هرگز نمیتونم ببخشم 

حتی دو سه سال پیش ازم معذرت خواست ولی من نمیتونستم بهش بگم میبخشمت خیلی مصنوعی گفتم باشه 

واقعا نمیتونم ببخشم با اینکه دل رحمم و از همه چیز میگذرم

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری بعد از ازدواجت باهاش در ارتباطی خواهر من نصف این کارارو کرده دیگه نمیخوام ریختش رو ببینم

جالبه من که میگم نمیخوام هیچ کدومو ببینم مامانم میگه چرا اینجوری میگی 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

😭😭الان بهتریم یه مدت مشکل داشتیم اما از زمان مجردیم باز بهتره خونه شوهر

من بودم بهش میگفتم غلط کرده تا 30 سالگی کتکت زده 

الان چند سالته 

من بودم بهش میگفتم به خاطر کارهات هزارتا مشکل روحی روانی گرفتم. الآنم به خاطر شوهرته اگر مجرد بودی هنوز هم کتکت میزد

چطور چنین جرئتی داشت

هیچوقت چنین چیزی از طرف خانوادم تجربه نکردم ولی اکسم چند بار منو در حد مرگ کتک زد

کاش از خانوادم میخوردم از غریبه نه😐حس میکنم داداشت مثل اکس منه

تیشه برداشت و زد به ریشه خودش 

نه گوه میخوردن این من بودم که دهن داداشامو سرویس کردم الآنم متاهلن ازم میترسن شر نشم 

کلاس اول ابتدایی شر درست کردم گریه معلمم دراومد گفتم داداشم یادم داده داداشم مجبور شد بره مدرسه توضیح بده دیگه خودت بقیشو حدس بزن

با همچین آدم مریضی هنوز رفت و آمد داری بعد میگی داداشمه دوستم داره؟ حالت خوب نیس آدم از شکنجه گرش خو ...

😭😭 اخه خرید هم برام میکرد لباس پول تو جیبی کیک تولد عروسک 

دوستش دارم اما میترسم ازش خیلیییی زیاد 

به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚یکی از بزرگترین آرزوهام رفتن ب کربلاست بین الحرمین همونجا ک تو دوراهی میمونن نمیدونن جلو حضرت عباس زانو بزنم یا امام حسین (ع)💚متاهلم❤️میشه واسه مادر شدنم دعا کنید دعا کنید خدا فرزندی سالم صالح زیبا باهوش ترجیحاً دختر بهم بده اگه صلاح می دونه 💚💚من یه درونگرام 💚💚هزاران حرفهای نگفته درسینه دارم 🍁🍂  دی ماهیم💚 عاشق خدا و اهل بیت 💚اگه راه حلی برای حاجت روایی داری بهم بگو..مازندرانیم که مازندران شهر ما یاد باد همیشه بروبومش آباد باد
من دوماه پیش مجبوری دوروز رفتم خونه داداشم بعد که از خونش رفتم پشت سرم گفته بود ج.نده بد قیافه حالا ...

عجب آشغالیه 

نمیدونم چرا خدا جوابشونو نمیده

داداشای من اصلا نمیخوان کسی بره خونشون کثافتا اینقد بی مسولیت و پررو هستن بابام دوبار عمل کرد یکیشون نرفتن سراغش من و خواهرم رفتیم

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

چطور چنین جرئتی داشتهیچوقت چنین چیزی از طرف خانوادم تجربه نکردم ولی اکسم چند بار منو در حد مرگ کتک ز ...

چطور اجازه میدادی بزنتت خانوادت نمیفهمیدن چرا میزد

به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚یکی از بزرگترین آرزوهام رفتن ب کربلاست بین الحرمین همونجا ک تو دوراهی میمونن نمیدونن جلو حضرت عباس زانو بزنم یا امام حسین (ع)💚متاهلم❤️میشه واسه مادر شدنم دعا کنید دعا کنید خدا فرزندی سالم صالح زیبا باهوش ترجیحاً دختر بهم بده اگه صلاح می دونه 💚💚من یه درونگرام 💚💚هزاران حرفهای نگفته درسینه دارم 🍁🍂  دی ماهیم💚 عاشق خدا و اهل بیت 💚اگه راه حلی برای حاجت روایی داری بهم بگو..مازندرانیم که مازندران شهر ما یاد باد همیشه بروبومش آباد باد

ما دوتا داداش از خودمون بزرگتر داشتیم فقط دویا سه سال بزرگتر بودن زندگیمون جهنم بود همیشه مارومیزدن مامانم نمیتونست جلوشون رو بگیره 

بعد الان یکیشون همچین مطیع زنشه بی اجازه ش آب نمیخوره عین نوکر واس مادرزنش کار می‌کنه شده راننده شخصیش

الان اخلاقشون خوب شده ولی چه فایده 

هرچند مادرمون هم بینمون فرق میزاشت و همیشه دلمون و می‌شکوند ولی خداروشکر شوهرم خیلی خوب و مهربونه 

عجب آشغالیه نمیدونم چرا خدا جوابشونو نمیدهداداشای من اصلا نمیخوان کسی بره خونشون کثافتا اینقد بی مسو ...

خیلی خیلی حیوونه من مجبور بودم بخدا سالی یه بارم نمی‌رفتم دلم برای مامان مریضم تنگ شده نمیتونم برم 

منم با اینکه باهاش در ارتباطم ولی هرگز نمیتونم ببخشم حتی دو سه سال پیش ازم معذرت خواست ولی من نمیتون ...

کتکت میزد غیرتی بازی در میاورد سرت؟

خیلی خیلی حیوونه من مجبور بودم بخدا سالی یه بارم نمی‌رفتم دلم برای مامان مریضم تنگ شده نمیتونم برم

مگه داداشت پیش مامانته؟