2777
2789
عنوان

شمام از داداش بزرگترتون کتک میخوردید

| مشاهده متن کامل بحث + 1898 بازدید | 118 پست
هه غیرت مال خواهره دخترای خودشون هرزه هم باشن بانجابتنمنم خیلی کشیدم الان میبینم دخترای خودشون چجوری ...

اره بخدا اینقد آزار میدادن به ما الان حتی جرات نمیکنن به دختراشون حرف بزنن زن یکیشون میگفت شوهرش که داداشم باشه رفته براش کراپ و شلوار جین خریده گفته دیگه مانتو نپوش با من میای بیرون

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

13سال ازش بزرگتر بودااا زورش نمی‌رسید بچه رو.

حق داره ‌‌برا منم ۶سال بزرگتره اولی 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باباش از داداشش حتما بدتر بوده

حتما 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
زنش خیلی محجبه و‌مومن هست ساکته مظلومه زنش خودش همچین زنی میخاست زندگیشون خوبه دوتا بچه داره دختر پس ...

تو الان زندگیت چطوره؟؟شوهرت خوبه باهات؟

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

اره بخدا اینقد آزار میدادن به ما الان حتی جرات نمیکنن به دختراشون حرف بزنن زن یکیشون میگفت شوهرش که ...

من جوونیم سوخت هیچوقت نمیخشمشون حالا نه که میخواستم لخت بشم یا دوست پسر بازی کنم اصلا راه میرفتم گیر میدادم و...

مادر پدرت چیزی نمی‌گفت اعصابم خورد شد

بابام همش در حال کار کردن بود مادرمم میگفت این گوش نمیکرد میگفت باید ادب بشه جلو اون دعوام میکرد سیلی میزد کنکهای در حد مرگ اونا نبودن میزد بعد میگفت نباید بگی اگه بگی بازم میزنمت یا آمپول میزنمت 

به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚یکی از بزرگترین آرزوهام رفتن ب کربلاست بین الحرمین همونجا ک تو دوراهی میمونن نمیدونن جلو حضرت عباس زانو بزنم یا امام حسین (ع)💚متاهلم❤️میشه واسه مادر شدنم دعا کنید دعا کنید خدا فرزندی سالم صالح زیبا باهوش ترجیحاً دختر بهم بده اگه صلاح می دونه 💚💚من یه درونگرام 💚💚هزاران حرفهای نگفته درسینه دارم 🍁🍂  دی ماهیم💚 عاشق خدا و اهل بیت 💚اگه راه حلی برای حاجت روایی داری بهم بگو..مازندرانیم که مازندران شهر ما یاد باد همیشه بروبومش آباد باد
من جوونیم سوخت هیچوقت نمیخشمشون حالا نه که میخواستم لخت بشم یا دوست پسر بازی کنم اصلا راه میرفتم گیر ...

بخدا ماهم همینطور اصلا اهل پسر بازی و... نبودیم من و آجیمو خیلی اذیت میکردن ،حالا بیا ببین چقد برای دختراشون روشنفکرن

بابام همش در حال کار کردن بود مادرمم میگفت این گوش نمیکرد میگفت باید ادب بشه جلو اون دعوام میکرد سیل ...

اگه یه بار مامانت میزد به جیغ و داد و رسوایی میترسید مادرت هم پشتت نبود متاسفانه 

تو الان زندگیت چطوره؟؟شوهرت خوبه باهات؟

😭😭الان بهتریم یه مدت مشکل داشتیم اما از زمان مجردیم باز بهتره خونه شوهر

به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚یکی از بزرگترین آرزوهام رفتن ب کربلاست بین الحرمین همونجا ک تو دوراهی میمونن نمیدونن جلو حضرت عباس زانو بزنم یا امام حسین (ع)💚متاهلم❤️میشه واسه مادر شدنم دعا کنید دعا کنید خدا فرزندی سالم صالح زیبا باهوش ترجیحاً دختر بهم بده اگه صلاح می دونه 💚💚من یه درونگرام 💚💚هزاران حرفهای نگفته درسینه دارم 🍁🍂  دی ماهیم💚 عاشق خدا و اهل بیت 💚اگه راه حلی برای حاجت روایی داری بهم بگو..مازندرانیم که مازندران شهر ما یاد باد همیشه بروبومش آباد باد
بابام همش در حال کار کردن بود مادرمم میگفت این گوش نمیکرد میگفت باید ادب بشه جلو اون دعوام میکرد سیل ...

عجب روانیه 

آهت میگیرتش

😭😭الان بهتریم یه مدت مشکل داشتیم اما از زمان مجردیم باز بهتره خونه شوهر

عزیزم😔😔😔

ان شاالله خدا بهترین ها و خوب ها رو نصیبت کنه 

بخدا ماهم همینطور اصلا اهل پسر بازی و... نبودیم من و آجیمو خیلی اذیت میکردن ،حالا بیا ببین چقد برای ...

من دوماه پیش مجبوری دوروز رفتم خونه داداشم بعد که از خونش رفتم پشت سرم گفته بود ج.نده بد قیافه 

حالا من چادریم گفتم بمیره هم سر قبرش نمیرم 

اینجوری بهش یاد دادن محبت کردن به خواهرو فکر میکرده هرچی غیرتی تر باشه بیشتر دوستت داره چون خودش همینجور خشونت دیده نسبت به تو خشونت داشته چون خشونت ویروسیه ولی تو این ویروس رو قطع کن خشونت انتقال نده به نسل بعد