2777
2789
عنوان

بابامو میخواستن بکشن💔💔💔💔

623 بازدید | 43 پست

پدر من خارج از شهر کار میکنه ی ویلاییی رو دستشه داره توش کار میکنه بعد بابام از محل کارش برمیگشته با موتور! 

بعد از لاین خودش میومده میگه تو جاده داشتم میومدم یهو ی 405 ای از لاین خودش اومد تو لاین من مارو دیده بیشتر ماشینو تند کرده روی ما

بابام میگه تا موتورو کج کردم سمت خاکی از کنارمون مث جت رد شده حتی ترمزم نگرفته ک بگم اشتباه کرده یا چی تموم شیشه هاش دودی 

بابام میگه شاگردم اومده پایین دستو پاش میلرزیده با داد میگفته میخواست مارو بکشه از قصد اینکارو کرده 

بابام میگه میخواسته مارو زیر بگیرع از قصد!!! 

میگه سپر ماشینش موییی رد شد از عقب موتورم!!! 

من میگم حتی ی چیزی طرف مصرف کرده بوده یا دیونه بود اخه چرا ی نفر همچین کاری کنه؟؟؟ 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم برای  نیتم ی صلوات بفرسته؟ هدیش کنه به ام البنین♡؟انشاالله ام البنین واسطه بشن نذر میکنم به پسر بچه ها شکلات بدم به دختر کوچولوها کش مو(:  چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ادم مریض روانی زیاده که انگار میرن رالی تو خیابون 

فقط 35 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

بگو اصلا تنها نره جایی حواسشم تو جاده جمع باشه وقتیم میاد خونه چن بار دور بزنه تا گمش کنن خونتونو یا ...

من میترسم اگه کسی بوده فردا بریزن تو ویلا سر بابام!!! 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم برای  نیتم ی صلوات بفرسته؟ هدیش کنه به ام البنین♡؟انشاالله ام البنین واسطه بشن نذر میکنم به پسر بچه ها شکلات بدم به دختر کوچولوها کش مو(:  چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

نمی دونم چرا بقیه سریال رو نمی بینی😐به خدا این یکی دیگه نمی تونم هضم کنم

قران بزنه به کمرم اگه دروغ بگم 

بگو خیلی مواظب باشه بلاخره شاید واقعا میخاسته بکشه

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

قران بزنه به کمرم اگه دروغ بگم

خب حتما مست بودن

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

دشمنی ندارند؟

تتا دلت بخواد هستن کساییی ک نمیخوان سر به تنمون باشه فقط از ترس قانون هیچ غلطی نمیکنن