2777
2789
عنوان

میترسم مسخرم کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگ نوشتی ک 

انشاهای من دوران دبیرستان باید بیام اینجا بزارم دور هم بخندیم 

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

میگم دبیر متوجه نمیشه؟تکراری نمیده؟

نه بابا ، من که تو دانشگاه با chargpt خیلی نمره آوردم 

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

اگر روزی چشم باز کنم و دنیا آرام باشد...

نه صدای عجله‌ی آدم‌ها بیاید، نه بوی خستگی از کوچه‌ها بلند شود، شاید بتوانم نفس بکشم، شاید بتوانم لبخند بزنم بی‌دلیل.

اگر زمان برای یک لحظه بایستد، من فقط دلم می‌خواهد بنشینم، سرم را روی زانوهایم بگذارم و همه‌ی بغض‌هایی را که سال‌ها در سینه‌ام جا مانده، آرام آرام بیرون بریزم.

اگر می‌شد آدم‌ها را از درونشان دید، نه از ظاهرشان، شاید کمتر قضاوت می‌کردیم، کمتر می‌رنجاندیم و بیشتر دوست می‌داشتیم.

اگر می‌شد هر بار که دلمان گرفت، آسمان را در آغوش بکشیم و به ستاره‌ها بگوییم "خسته‌ام"، شاید جهان کمی مهربان‌تر می‌شد.

اگر هنوز امیدی باشد، من می‌خواهم دوباره کودکی شوم…

دوباره با دل ساده‌ام بخندم، با اشک‌های بی‌بهانه‌ام گریه کنم، و باور کنم که عشق همیشه برنده است، حتی وقتی همه‌چیز تمام شده به نظر می‌رسد.

اگر روزی برگردم به گذشته، هیچ چیز را عوض نمی‌کنم، جز خودم…

فقط یاد می‌گیرم زودتر ببخشم، عمیق‌تر دوست بدارم و کمتر منتظر بمانم.

چون فهمیده‌ام "اگر"های زندگی هیچ‌وقت به گذشته نمی‌رسند، اما می‌توانند آینده را نجات دهند.

سلام دوستان جدید الورود نیستم از سال ۹۶ عضو شدم ولی هر بار به لطف نی نی یار تعلیق شدم بعدش خواننده ی خاموش بودم تا دوباره عضو جدید شدم ممنون که رو مخ نمیرید تازه عضو شده نمیکنید از درک و فهم و شعور بالاتون سپاسگزارم