2777
2789
عنوان

من نمیدونم معلم های عزیز چرا باید روز تولدشون رو به بچه ها بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 21 پست

باور کنید بعضی از این اولیا یک کارایی میکنن یک سوالاتی میپرسن جواب ندی میگندمعلم بب ادب هست جواب بدید این طوری میشه یکی از دانش آموزا یک مدت گیر داده بود شماره پات چنده از آخر یک روز که رفته بودم نماز خونه از روی کفشم شماره پام رو برداشته بود

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
خیلی بده اینجوری .الان اگه اینطوریه استارتر باید اون مامانا رو پیدا کنه بگه من هزینه نمیدم

بگه نمیدم هم .میگه باشه نده .اسم بچتو اعلام میکنیم پول نیاورده بهش کیک و خوراکی هم روز جشن نمیدیم.این کار کلا از بیخ مشکل داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پنجم ابتدایی بودم . اسم معلم ما نرگس بود. داشتیم برای جشن های نیمه شعبان آماده می شدیم از دهن معلم در رفت  بچه ها من هم تولدم نیمه ی شعبان است برای همین اسمم را نرگس گذاشتن 

ما بچه ها هم تصمیم گرفتیم  برای معلم کیک و کادو بخریم

طفلی بعدش خیلی عذاب وجدان گرفت 

یادش به خیر دست کرد تو کیفش پول کیک را داد

خیلی هم معلم زحمت کشی بود

آدم می فهمه کدوم معلم عمدا میگه کدوم معلم اگه گفته حواسش نبوده

وای خداچخبرهنامحسوس زنگ بزنین مدرسهنگو مادر فلانیم بگو چخبره معلم روز تولدشو گفته

نه بابا ارز‌ش نداره برای 350 ولی کار درستی نیست واقعا 

مگه تفنگ گذاشتن رو پیشونیش که بیاد تولدش رو بگه؟؟ 

هرچی فکر میکنم چرا باید معلم تولدش رو بگه؟؟؟ 

وفتی میگه یعنی انتظار کادو داره 

همیشه چندتا بچه پاچه خوار هم تو کلاس هست 

باور کنید بعضی از این اولیا یک کارایی میکنن یک سوالاتی میپرسن جواب ندی میگندمعلم بب ادب هست جواب بدی ...

چرا؟😂😂

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

لابد میخواست برام کفش بخره 😁😁😁

بعد حالا فکر کنید من می‌گفتم شماره پام چنده میگفتن معلم شماره پاشو گفته بریم براش کفش بخریم🥴

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏