2777
2789

مگه غیر از اینه که کادو میخواید!!! 

احترامشون واجب،،دستشونم درد نکنه،،،زحمت کش هم هستن،،،،،،، ، روز معلم هم خب هم گل میگیریم هم پول!!! 

دیگه تولدشون رو چرا میان به بچه ها بگن!!! مگه غیر از اینه که از بچه ها کادو میخواید 

الان دخترم اومده گفتن تو بادکنک و  پول بیار،،، 

یکی سیصد و پنجاه ،،،، 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مسئله رو باید بین همه مادرا مطرح کنید که باهم هماهنگ باشید

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

چه کار زشتی 

مورد بود من رفتم به معلم انتقاد کردم

گفت حقوقم کم است و از راه دوری میام

روز  تولدش را تو پروفایل اعلام کرده بود

مادرها گروه زده بودن پول جمع کنن براش طلا بخرن

اون روز درس هم کامل تعطیل کرد وزززه خانم 

یا خدا این دیگه خیلی عجیب بود شاید بنده خدا معلم از روی قصد نگفته آخه بچه ها گاهی خیلی سوال میپرسن اون بنده خدا هم تاریخ تولدش رو گفته بعضی از این نماینده های کلاس برای جلب توجه دیگه شورش رو در میارن شاید اونا مقصرن

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
همیشه چند تا مادر پاچه خوار هستن با معلم دست شون تو یک کاسه است

خیلی بده اینجوری .

الان اگه اینطوریه استارتر باید اون مامانا رو پیدا کنه بگه من هزینه نمیدم

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

پس جرا میان میگن اگه مونده تولد نیستن رو پیشونیشون نوشته تاریخ تولدشون؟؟

اتفاقا  موس موس  کادو می کنن

به خصوص وقتی  بو ببرن چند نفر تو کلاس پدرهای پولداری دارن

نامه میدن که بگید پدرهاتون بیان مدرسه

چه کار زشتی مورد بود من رفتم به معلم انتقاد کردمگفت حقوقم کم است و از راه دوری میامروز تولدش را تو ...

بخدا من معلم بشم پروفایل هم بزنم تاریخ بگم میرن ازم شکایت میکنن طلا کجا برام بخرن.چقد معلما پررو شدن چقد شانس دارن چقد حریصن.چقد از معلما حریص بدم میاد چقد ازون نماینده خودشیرینه بدم میاد 

پس جرا میان میگن اگه مونده تولد نیستن رو پیشونیشون نوشته تاریخ تولدشون؟؟

شاید یکی از بچه‌ها پرسیده تولدشو 

مورد بوده ما هم تولد معلم رو پرسیدیم و گفته و روز تولدش فقط بهش تبریک گفتیم همین و اونم مثل همیشه درسش رو داد و رفت

معجزه کن صبر مرا