2777
2789
عنوان

من هنوز نیم ست دوست پسر مجردی مو دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2049 بازدید | 74 پست
همه هم به یاد دوس پسراشون بعد ۲۰ سالخدایی ۲۰ سال پیش دوس پسر داشتین؟ من ۲۰ سال پیش ۱۰ سالم بود، این ...

ما که تا اومدیم ببینیم دنیا دست کیه چشممون افتاد به شوهرمون والا...

من ۲۰ سال پیش ۱۴ سالم بود هنوز بغل مامانم میخوابیدم😅

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

ولی دوستان جدی...

فقط شما خانمایین که هنوزم تو گذشته زندگی می کنید

پسرعموی من با دوس دخترش کات کرد، هر دو برای هم کلی هدیه خریده بودن ,کات کردن، با بیخیالی تموم همشونو داد به دخترعموم،گفت واسه خودت ،،، الانم داره با هزارنفر دیگه آشنا میشه، داییمم هدیه های دوس دخترشو میداد به من.اونم با یه خنده تمسخر آمیز‌. الانم زن داره، احتمالا دوس دخترای اونام الان تو توهمن.

مردا اصلا به فکرتون نیستنا، و همیشهههه در زمان حال زندگی میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الکی چرا جو میدی کجا گفتن اشکال نداره؟ همه دارن بهش میگن کارش اشتباست

شما فقط همین تاپیک رو داری میبینی من کل تفکرات غالب اینجا رو گفتم

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

ولی دوستان جدی...فقط شما خانمایین که هنوزم تو گذشته زندگی می کنیدپسرعموی من با دوس دخترش کات کرد، هر ...

اگ به فکرشون بودن که میگرفتنشون مگر موارد استثناء

واقعا قصد طعنه زدن ندارم چیزی ک حس میکنم حقیقته میگم

عزیزم😢شما چرا جدا شدید؟🫠

اون با یکی دعوا کردو با چاقو زد بهش و  سه سال افتاد زندان و من هم  نتونستم با خودم کنار بیام که همچین آدمی رو وارد  خانوادم کنم که حالا سابقه دار شده و به بهترین پسر طایفه مون که الان هسرمه و پدر بچه هامه بله گفتم وخیلی هم دوستش دارم چون همه جا  و پیش همه سربلندم کرده ، ولی اگه با عشق اون روزهام ازدواج میکردم قطعا نمیتونست این زندگی رو برام بسازه ، ولی به هر حال روزهای خوشی هم باهاش داشتم تا اون اتفاق که مسیرمون رو جدا کرد 

یک فرشته درون من مرده انگار ، چون روحم همیشه عزا دار است ، این غمگینی تمامی ندارد مگر با مرگ روحم 

مهناراحت کننده نیست من زندگیم را دوست دارم شوهر و بچه هام را زندگی کردن با اون خیلی سخت تر بود با ای ...

درسته من خیلی به قسمت اعتقاد دارم دیگه هرکسی سرنوشت خودش رو داره و امیدوارم برای شما به بهترین شکل ممکن باشه🌹💫

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

تو هم اینطور فک کردی؟؟؟منممممم😂😂🌸😂چه گناه داریم ما!!!! کاش ما هم بریم با این و اون، یه سری یادگا ...

دقیقاااا

من والا هرکی نزدیکم میشه میبینم دلش پیش یکی گیره آروم آروم کنار میکشم 

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

شما فقط همین تاپیک رو داری میبینی من کل تفکرات غالب اینجا رو گفتم

منم کل تفکرات رو میگم و مطمئنم در کشور ما زن ها هزاران بار بیشتر از اقایون متهم میشن از کامنتایی اینستاگرام به راحتی میشه فهمید