2777
2789
عنوان

من هنوز نیم ست دوست پسر مجردی مو دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2050 بازدید | 74 پست

به نظر من کار قشنگی نیست حق داری یه گذشته شخصی داشته باشی اما اگه فکرت پیش گذشته باشه خیانته 

خودمو تصور کردم که شوهرم یادگاری های یه دختر دیگه رو نگهداشته حس خوبی نگرفتم اصلا مطمئنم ازش ناراحت میشدم ... 

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، اگه نظرتو جواب ندادم یعنی نخوندم با تشکر 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا

اینجا اگه زن فکر به یکی دیگه بکنه یادگاری نگهداره حتی حتی خیانت کنه گناهی نداره ولی اگه یه مرد گوشه چشمش به انگشت یه زن بیفته باید سرشو برید گذاشت رو سینش!

دنیای عجیبیه واقعا

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

😥خیلی سخته و ناراحت کننده

مه

ناراحت کننده نیست 

من زندگیم را دوست دارم شوهر و بچه هام را 

زندگی کردن با اون خیلی سخت تر بود با اینکه خیلی پول دار تر بود 

خانوادش بشدت از من خوششون نمی امد 

بعد هول هول زنش دادند بعد از ۲۰سال خواهرش گفت کاش با تو ازدواج کرده بود 

تو خیلی خانم تری 

باز خواهرش گفت 

ما اون روز از روی حسادت بچگی یک کار اشتباهی کردیم 

واقعا چندشتون نمیشه آثار طرفی که کات شده نگهدارید؟ 

یک جور یاد آوری گذشته است و انگار انرژی منفی دارن

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

دیگه نمیشه با کسی ازدواج کرد با کسی بود 

همه توی فکرشون از گذشته شون یکی رو دارن ک با اون زندگی میکنن 

اه آدم بدش میاد💔

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

اینجا اگه زن فکر به یکی دیگه بکنه یادگاری نگهداره حتی حتی خیانت کنه گناهی نداره ولی اگه یه مرد گوشه ...

الکی چرا جو میدی کجا گفتن اشکال نداره؟ همه دارن بهش میگن کارش اشتباست

درسته . جزئی ازگذشتمه . ده سال گذشته ولی انگار همین دیروز بود . خیلی حس خوبی داشتم اون روزا. حتی چ ...

اگه عکسه رو هم داری نگه دار ، هرکسی که بخشی از زندگی آدم بوده حتما براش مهم بوده که تونسته وارد ذهنت بشه و بخشی از گذشته تو باشه پس بذار سر جای خودش بمونه شوهر جای خودش و روزهای خوش قبل شوهر هم جای خودش -یه روزی در سال‌های دور آینده با دیدن یادگاری‌ هات لبخند میزنی 

یک فرشته درون من مرده انگار ، چون روحم همیشه عزا دار است ، این غمگینی تمامی ندارد مگر با مرگ روحم 

به نظرم نگهشون دار ، حتما روز های خوبی باهم داشتین ، وقتی دوروبرت خلوتت شد و بچه ها رفتن سرر زندگیشو ...

هیچوقت خاطره باادمیکه حال ادموخوب می‌کنه ازیادادم نمیره حتی بعد۵۰سال همش عین فیلم ازجلوچشمهات ردمیشه

کاربر مردهستم

اینجا اگه زن فکر به یکی دیگه بکنه یادگاری نگهداره حتی حتی خیانت کنه گناهی نداره ولی اگه یه مرد گوشه ...

همه هم به یاد دوس پسراشون بعد ۲۰ سال

خدایی ۲۰ سال پیش دوس پسر داشتین؟ من ۲۰ سال پیش ۱۰ سالم بود، این دوستیا مد نبودن و خیلیم خطرناک بودن، مثل الان نبود

به نظرم نگهشون دار ، حتما روز های خوبی باهم داشتین ، وقتی دوروبرت خلوتت شد و بچه ها رفتن سرر زندگیشو ...

می‌خوام همچین تصاویر بیخودی نباشه ، اگه خوب بود که باعث ازدواج میشد 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...