بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میخوام همچین تصاویر بیخودی نباشه ، اگه خوب بود که باعث ازدواج میشد
ازدواج همه چیز نیست گاهی وقتها خاطره یحتی چند روز خوش بودن با یه نفر که عاشقش هستی تا آخر عمرت لذتش تو ذهنت میمونه و دوست داری هی اون فیلم کوتاه چند دقیقه ای از گذشته ات رو از اول ببینی
یک فرشته درون من مرده انگار ، چون روحم همیشه عزا دار است ، این غمگینی تمامی ندارد مگر با مرگ روحم
چندش ؟مگه نجسه؟به هر دلیلی ی رابطه تموم شده البته در خصوص استارتر که متاهل هستن درست نیست نگه داشته ...
کلا چیزی که نشده بشه چرا با وجود یادگاری ها مرور خاطرات و نبش قبر بشه؟ به نظر من اینا نوعی خود آزاریه و انرژی منفی داره
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
هیچوقت خاطره باادمیکه حال ادموخوب میکنه ازیادادم نمیره حتی بعد۵۰سال همش عین فیلم ازجلوچشمهات ردمیشه
اون موقع من و اون برای یه بارون و برف ساده مث بچه ها کلی ذوق میکردیم ! همین ک بارون میگرفت سریع بهم میگفت اماده شو بیام دنبالت ... سنمون کم بود هدف اون درس بود هنوزم ازدواج نکرده . ۴ سال دانشکاه باهم بودیم
خب پس واسه چی وقتی یکی دیگه رو دوست دارین با یکی دیگه ازدواج میکنید اگه من خودم همسرم اینجوری باشه ه ...
همین بگو ،نگهداری این یادگاری ها پیامش به همسر اینه که تو بهترین من نیستی
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...