2777
2789
عنوان

شکاک بودن همسر

371 بازدید | 30 پست

خانما من ب ی پیجی پیام دادم واسه لوازم خونه صاحب اون پیج ی اقاعه حالا شوهر من دیده از دیشب باهام قهر کرده خودش هزارتا همکار خانم داره همش پیام و زنگ میزنن من چیزی بگم میگه شکاکی حالا از دیشب بخاطر ی قیمت گرفتن اینکارا رو داره میکنه چیکار کنم من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی مدارا با این موجودات شکاک بددل بدبین زجراور طاقت فرسا بسختی میشه کنار بیای 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

واا محلش نده بابا

چه آدمهایی پیدا میشن

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

گوشی من دستشه حالا از دیشب گیر داده این کیه هرچی توضیح میدم بی فایدس

نمیخوام ناراحت یا نگرانت کنم،ولی اکثرا دیدم مردایی که غیر عادی به زنشون شک دارن،چون خودشون سرو گوششون میجنبه،زنای خراب زیاد دیدن

عصبانیتش گذشتش باهاش منطقی صحبت کن جمله اات رو با ی جمله ی مثبت شروع کن مثلا:من درکت میکنم که ی لحظه اون پیام ر‌و دیدی ناراحت شدی،ولی خب بعدش خودت  دیدی فقط قیمت ی وسیله رو پرسیدم ،مثل مشتری های خانومت که از تو زنگ میزنن سوال میپرسن

❤Che khobe ke daramet