2777
2789
عنوان

شکاک بودن همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 30 پست
حتما بهت اعتماد نداره،یا دوروبرش زنای خراب زیاد دیده

یه احتمالم بده شاید خودش پارانویا داره

یا خودش آدم خائنی هست که روی چیزای مسخره هم شکاک و بدبینه

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوام ناراحت یا نگرانت کنم،ولی اکثرا دیدم مردایی که غیر عادی به زنشون شک دارن،چون خودشون سرو گوششو ...

آره قبلا بهم خیانت کرده ی همکار خانومم داره هی بهش دم ب دیقه پیام میداد دمشو چیدم حالا بخاطر این ب من گیر میده

حالا سرکاره بزار شب بیاد اگه بازم گیر داد قیامت میکنم🤣

بخدا این مردا چشونهههه حرف الکی میزنن 

من هیچجوره قبول نمیکنم 

پریشب شوهرم گفت تو به پولای من خیانت کردی ببخشید کو نش پاره کردم گفتم تو اصلا پول داری خیانت کنم به پولات خخخخخخ

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
خیانت ب پول دیگه چجوریه😑

نمیدونم حرف مفته دیگهه

پسرم سیم شارژر خراب کرده میگه تقصیر تویه به پولام خیانت میکنی من هی باید پول بدم شارژر بخرم 

یجوری جرش دادم دیگه یادشم نیاد چی گفته خخخخخخخ 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔