2777
2789
عزیزم مرسی که آدم فهمیده ای هستی من تو دوران کنکور یهویی دیگه نرفتم سمت دوستام و اقوام بعد کنکور بهش ...

چشم خیلی ممنونم 

راستش الان فکر کردم دیدم اقوام اگه کار واجب داشته باشن ببینن گوشیم خاموشه زنگ میزنن به خانواده دیگه 

پس بهتره با این چیزا خودمو گول نزنم 

یه چیزی هم میتونم بپرسم ؟ من چون خیلی وقته درس نخوندم الان ساعت بالا درس خوندن یه کم برام سخته به نظرتون چطور سالت بالا بخونم ؟ از کم شروع کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم موفق باشید

یه چیزی هم میتونم بپرسم ؟ من چون خیلی وقته درس نخوندم الان ساعت بالا درس خوندن یه کم برام سخته به نظرتون چطور سالت بالا بخونم ؟ از کم شروع کنم؟

یه چیزی هم میتونم بپرسم ؟ من چون خیلی وقته درس نخوندم الان ساعت بالا درس خوندن یه کم برام سخته به نظ ...

قطعا از کم شروع کن بنظرم ۵ ساعت خوبه بعد بشه ۷ ساعت و درنهایت به ۱۲ برسه یا حتی بالاتر هم میشه

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

میخوام دوباره کنکور بدم رشته انسانی هدفم اینه رتبه دوم رقمی یا دیگه نهایتا زیر ۳۰۰ بشم اما همش تو گو ...

هر چی اپ داری حذف کن اینترنت نخر وای فای رو قطع کن بعد گوشیتو بده به کسی برات نگه داره و بزاره قبل خواب که خیلی خسته ای بهت بده دوباره صبح ازت تحویل بگیره

هر چی اپ داری حذف کن اینترنت نخر وای فای رو قطع کن بعد گوشیتو بده به کسی برات نگه داره و بزاره قبل خ ...

میشه نظرتون رو بگین به دوستام چی بگم؟

اخه ارتباطمون یه کم زیاده چطور کم کنم 

چشم خیلی ممنونم راستش الان فکر کردم دیدم اقوام اگه کار واجب داشته باشن ببینن گوشیم خاموشه زنگ میزنن ...

افرین دختر باهوش اره دقیقا فامیل کار داشته باشن گوشی خوانواده هست ببین اوایلش شاید برات سخت باشه اما یک هفته سرگرم درس باشی عادی میشه و اینکه وقتی ببینی گوشی نیست و چیزی نیست مجبوری حتا برای تفریح و سرگرمی هم که شده درس بخونی .فکر کن کلا گوشی نداشتی چیکار میکردی؟درس میخوندی که سرت گرم شه 

به درس خوندن به چشم سرگرمی و وقت گذروندن و یاد گرفتن نگاه کن اگر تونستی ۲.۳ ساعتم بعد از ظهرا برو کتابخونه تو اون جو که بچه ها درس میخونن توهم حست میاد 

از کم شروع کن روزی ۲ ساعت بخون و در کنارش تست هم بزن همون مبحثو و روزی یه رب هر روز اضاف کن 

ولی بقیه وقتتو اصلا صرف گوشی نکن یه کار مورد علاقه کن 

.

راستشو بگین اگه واقعا دوستتون باشن قضاوتتون نمیکنن

راستش میدونید 

نمیخوام کسی بفهمه برای کنکور میخونم 

چون خیلی وقته از کنکورم گذشته حس میکنم خیلی سخت خواهد بود برام و باید خیلی تلاش کنم 

راستش میدونید نمیخوام کسی بفهمه برای کنکور میخونم چون خیلی وقته از کنکورم گذشته حس میکنم خیلی سخت خو ...

متوجهم...

کم کم ارتباطتون رو کم کنید 

یا مثلاً بگید نتم شبانس فقط شبا میتونم آنلاین شم

افرین دختر باهوش اره دقیقا فامیل کار داشته باشن گوشی خوانواده هست ببین اوایلش شاید برات سخت باشه اما ...

من از مدل حرف زدن شما خیلی خوشم میاد 

خیلی انگیزه میگیرم با حرفهاتون باشه چشم خیلی ممنونم 

فقط یه چیز دیگه هم بگم ، ببخشید خیلی پرحرفی کردم چون شما بلد بودین میپرسم 

من میترسم این یه سال گوشی رو گذاشتم کنار اراده ام ضعیف بشه چون مدیریت کردن رد یاد نگرفتم فقط یادگرفتم حذف کنم پس بقیه مراحل زندگی رو چیکار. کنم؟