2777
2789
اصلا روم تاثیر نداره همش رو گوشی ام بنظرتون چیکار کنم با این گوشی؟😭

وااا خب وقتی هدف تعیین میکنی چرا همش توی گوشی باشی؟منم اینجور بودم ولی اینستا اینا رو حذف کردم و با هیچکدوم از دوستام ارتباط نداشتم.‌‌میتونی گوشی رو روی حالت پرواز بذاری و فقط موقع ناهار و شام و آخر شب نگاه کنی

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

وااا خب وقتی هدف تعیین میکنی چرا همش توی گوشی باشی؟منم اینجور بودم ولی اینستا اینا رو حذف کردم و با ...

میدونی 

اگه گوشی داشته باشم وسوسه میشم همش میرم سراغش

برای همینه

برای همین میگم کلا یه دکمه ای بخرم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی اگه گوشی داشته باشم وسوسه میشم همش میرم سراغشبرای همینهبرای همین میگم کلا یه دکمه ای بخرم؟

خوبه...من چون فیلم درسی میدیدم نمیتونستم با دکمه ای 

گوشی رو کامل بذارم کنار یه دکمه ای بخرم؟

نه نمیخاد بخری گوشیو یه مدت بده به یکی و بگو هرچی شد بهت نده  با دوستانم قطع ارتباط کن 

اینو نمیگم ناراحت بشی ولی ۲۴ سالته همسنای تو الان اخرای تحصیلشونه میخان برن سر کار بعد تو مثل آدمای عقب مونده دنبال یوتیوب و رفیق بازی آخرشم خودتو گول میزنی که عادت کردم زشته تو این سن ها لطفا به خودت بیا گوشیو کلا بزار کنار

.

نه نمیخاد بخری گوشیو یه مدت بده به یکی و بگو هرچی شد بهت نده با دوستانم قطع ارتباط کن اینو نمیگم نا ...

نه درست میگین برای همین ناراحت نشدم 

خب به دوستام بگم یکسال نیستم ؟ احه یکی از دوستام افسردگی داره میترسم حالش بد بشه بدون من 

به نظرتون بهشون چی بگم و قطع ارتباط کنم ؟

حتی دکمه ای هم نخرم؟ میدونید چرا میگم دکمه ای چون ممکنه یکی از فامیلا زنگ بزنه کار واجب داشته باشه 

نه فیلم نمیخوام ببینم بنظرتون حتی دکمه ای رو هم نخرم ؟

دختر خوب بزرگ شدی دیگه ..‌مگه حرف زدن با دوست و رفیق چه سودی برات داره؟! با همین گوشی هم میشه قبول شد فقط appهای مشکل ساز رو حذف کن و به دوستات در مورد کنکورت نگو

دختر خوب بزرگ شدی دیگه ..‌مگه حرف زدن با دوست و رفیق چه سودی برات داره؟! با همین گوشی هم میشه قبول ش ...

ببخشید سوالاتم خیلی بچگونه هست ؟ 

چون میخوام جدی بخونم میپرسم 

احه واقعا نمیتونم میزان استفاده از گوشی رو کنترل کنم 

میتونم بپرسم چرا میگین به دوستام نگم؟ 

با دوست هاتون ارتباط نداشتین؟ما ارتباطمون خیلی زیاده چیکار کنم چی بگم بهشون

نه من سر کنکور. همشون از دست دادم نه کلا ولی صمیمیت از بین رفت 

این مدلی راحت تری هم روانت اروم میشه 

بگو مخام از فضای مجازی دور شم راه ارتباطی ببند 

چیزی اضافه نگو 

ببخشید سوالاتم خیلی بچگونه هست ؟ چون میخوام جدی بخونم میپرسم احه واقعا نمیتونم میزان استفاده از گوشی ...

نه منم بعد مدتی کنکور دادم و درک میکنم،هیچ دوستی موفقیت تورو نمیخواد وقتی قبول شدی و واکنش شون رو دیدی متوجه میشی...همیشه توی سکوت تلاش کن و خودت رو جلوی چشم بقیه ننداز

نه درست میگین برای همین ناراحت نشدم خب به دوستام بگم یکسال نیستم ؟ احه یکی از دوستام افسردگی داره می ...

عزیزم مرسی که آدم فهمیده ای هستی 

من تو دوران کنکور یهویی دیگه نرفتم سمت دوستام و اقوام بعد کنکور بهشون گفتم آره گوشیم شکست برام نخریدن 

توهم اگر خدافظی برات سخته یهو برو بعدش اگر گله ای شد بگو شکست و کلا گوشی نداشتم 

نه عزیزم لازم نیست دکمه ای بخری تو هر ثانیه مهمه هر دقیقه ای که هدر میدی یکی داره تست میزنه

باور کن هیچکس ازت انتظار نداره خودتو گول نزن امروز هرکار میخای با گوشی بکن و برنامتون بریز

اون دوستم که افسردگی داره باید یاد بگیره رو پا خودش باشه خدایی نکرده شما زبونم لال مردی !برای همیشه که کنارش نیستی باید عادت کنه خودشو پیدا کنه 

از فردا یا گوشیتو بفروش یا بده به یکی و بسم الله بگو شروع کن برای یه رتبه عالی و موفقیتت تو لایق بهترینایی 

.

نه من سر کنکور. همشون از دست دادم نه کلا ولی صمیمیت از بین رفت این مدلی راحت تری هم روانت اروم میشه ...

چشم میگم خیلی ممنونم ازتون 

انشاءالله بهترین ها براتون اتفاق بیفته