آواشون مدیر عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 1605 عنوان خانوما کسی کنکوری بوده یا هست کمکم کنه | مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 57 پست هستین بگم؟ خواهش میکنم کمکم کنید 1404/07/15 | 13:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
triew عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 4956 [راستی عزیزم حرفای من که ناراحتت نکرد خدایی؟ بخدا قصد تلنگر داشتم بازم معذرت میخام بابت صحبت تندم دعا میکنم ۱۴۰۵ بدرخشی و بترکونی و همونی که میخای بشه و دانشجو بشی گلم🥲💕 .
h_og عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 800 بنظرتون کم کم ارتباطم رو کم کنم و بعد یهو همه چی رو حذف کنم خوبه ؟ بله عالیه بهتون پیشنهاد میکنم نرم افزارهایی که نشون میدن چند ساعت از گوشی استفاده داشتید رو نصب کنید و اپ های پر استفادتون رو محدود کنید با تنظیمات
آواشون مدیر استارتر عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 1605 [راستی عزیزم حرفای من که ناراحتت نکرد خدایی؟ بخدا قصد تلنگر داشتم بازم معذرت میخام بابت صحبت تندم دع ... شاید باورتون نشه ولی واقعا از مدل حرف زدنتون خیلی خوشم اومد بخدا خیلی قشنگ و کامل همه چی رو گفتین من با حرف هاتون انرژی گرفتم
triew عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 4956 من از مدل حرف زدن شما خیلی خوشم میاد خیلی انگیزه میگیرم با حرفهاتون باشه چشم خیلی ممنونم فقط یه چیز ... نظر لطفته منم از دختر فهمیده ای مثل شما خوشم میاد برای این موضوع هم یک فکری دارم. قصد مشاور گرفتنو داری؟ .
آواشون مدیر استارتر عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 1605 بله عالیه بهتون پیشنهاد میکنم نرم افزارهایی که نشون میدن چند ساعت از گوشی استفاده داشتید رو نصب کنید ... چشم خیلی ممنونم خیلی لطف کردید
triew عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 4956 شاید باورتون نشه ولی واقعا از مدل حرف زدنتون خیلی خوشم اومد بخدا خیلی قشنگ و کامل همه چی رو گفتین من ... دورت بگردم عزیز دلی منم همینطور❤️ .
آواشون مدیر استارتر عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 1605 نظر لطفته منم از دختر فهمیده ای مثل شما خوشم میاد برای این موضوع هم یک فکری دارم. قصد مشاور گرفتنو د ... میدونی چون یه خورده از آدمایی هستم که راحتم خودم برنامه بنویسم برای خودم میترسم با برنامه بقیه کنار نیام .میتونم بپرسم چطور پرسیدین؟
آواشون مدیر استارتر عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 1605 دورت بگردم عزیز دلی منم همینطور❤️ عزیزم تاپیک هات رو خوندم چقدرررر قشنگ بود شما چند سالته؟ چطور به این آگاهی ها رسیدی؟اگه کتابی خوندین آنقدر مفید بوده میشه به منم بگی؟
triew عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 4956 میدونی چون یه خورده از آدمایی هستم که راحتم خودم برنامه بنویسم برای خودم میترسم با برنامه بقیه کنار ... اره بهترین کارو میکنی درکت میکنم منم اینجوری بودمبرای اینکه خودتو و باورا و انگیزتو حفظ کنی اگر دوست داشتی من هستم مثلا آخر شب برنامتو و تعداد تستا و زمان درس خوندنتو برام بفرستی و چقدر نسبت به دیروز درس خوندی .
triew عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 4956 عزیزم تاپیک هات رو خوندم چقدرررر قشنگ بود شما چند سالته؟ چطور به این آگاهی ها رسیدی؟اگه کتابی خوندین ... فدات بشم نظر لطفته ۱۸کتاب روانشناسی زیاد خوندم مثل انرژی خوار ها روانشناسی سیاهولی بیشتر چیزایی که بهشون رسیدم از روی تجربست .
آواشون مدیر استارتر عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 1605 فدات بشم نظر لطفته ۱۸کتاب روانشناسی زیاد خوندم مثل انرژی خوار ها روانشناسی سیاهولی بیشتر چیزایی که ب ... ای خدا با ۱۸ سال آنقدر عاقل و فهمیده ای؟ ماشالله دختر ، انشاءالله همیشه موفق باشی در زمینه مذهبی چطور ؟ اون رو هم اگه کتابی خوندین میشه بهم بگی ؟
آواشون مدیر استارتر عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 1605 اره بهترین کارو میکنی درکت میکنم منم اینجوری بودمبرای اینکه خودتو و باورا و انگیزتو حفظ کنی اگر دوست ... مزحمت نمیشم عزیزم؟ میترسم برات اذیت ایجاد کنم