2777
2789
عنوان

شما مرغ چطوری میپزین

273 بازدید | 27 پست

من دو سه بار اول مرغ رو سرخ کردم بعدش گذاشتم با ابلیمو و رب و بعضا آب پرتقال یا نارنج بجوشه 

حقیقتش مرغ خام موند بعد الان اول میزارم تو یه قابلمه پر از آب میجوشه ۴۰ دقیقه بعد درمیارم سرخش میکنم با پیاز و رب و آبلیمو

شما چطور درست میکنید؟

من دم میزارم .عالی میشه .

اول مرغ و سرخ کنید بوی زهمش میمونه داخلش .

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

ده دقیقه یه ربع بذار اب پز شه

بعد سرخ کن

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرغ میزارم با اب خالی یه جوش بخوره 

ابشو صاف میکنم از اول اب میریزم با ادویه پیاز سیر فلفل دلمه هویچ بپزه 

بعد ابپز سرخ میکنم 

رب هم تو روغن تفت میدم از همون اب مرغ سس درست میکنم مرغ هامو میریزم داخلش یکم دم میدم

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

دقیقا دقیقاااااااا ولی نمیدونم چرا اول سرخش میکنن همه

آره .افتضاح میشه .مخصوصا وقتی بمونه

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

من پیاز رنده میکنم با هویچ و فلفل دلمه تفت میده 

عصاره مرغ و فلفل سیاه و زدچوبه و پاپریکا  میریزم رب میزنم ربم که یکم سرخ شد مرغ هارو اضافه میکنم آب میریزم میذارم قشنگ جا بیوفته آخر سر سرخ میکنم 

اول مرغ رو نمک وزرچوبه میزنم تو روغن دو طرفش رو یکم تفت میدم بعد یه پیاز و رنده میکنم پیاز داغ درست میکنم و به همراه رب تفت میدم و میریزم تو مرغ و چند تا دونه آلو بخارا هم میریزم تو مرغ یه که تفت میدم آب جوش میریزم میزارم بپزه وقتی پخت یه کم آبغوره و چند تکه فلفل دلمه میریزم ۱۰ دقیقه میزارم با شعله کم بجوشه و به روغن بیفته

من پیاز رنده میکنم با هویچ و فلفل دلمه تفت میده عصاره مرغ و فلفل سیاه و زدچوبه و پاپریکا میریزم رب ...

مرغا رو از تو سس درمیاری تو تابه سرخ میکنی؟ یا ابشو میکشی روش روغن میریزی سرخ بشه؟