2777
2789
عنوان

شما مرغ چطوری میپزین

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 27 پست
چطوری دم میزارید؟

اول اینکه خوب میشورم مرغ هامو .بعد نیم ساعت میزارم داخل آب و نمک و آب لیمو و زرد چوبه .

بعد آبکش میکنم یه آب روسون میگیرم .کف قابلمه پیاز حلقه شده میچینم .مرغ ها رو هم میزارم روشون .پیاز بزرگ رنده شده ،ادویه دلخواه ،فلفل دلمه ،زعفران ،یکم آبلیمو و نمک و یه قلشق روغن میریزم داخلش .زیرش و کم میکنم در حد دم گذاشتن برنج .درشم بسته باشه .مرغ ها خودش آب میندازه .

ربشم با روغن سرخ میکنم جدا نیم ساعت آخر میریزم داخلش با یکم آب تا جا بیوفته .

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

اول مرغ رو نمک وزرچوبه میزنم تو روغن دو طرفش رو یکم تفت میدم بعد یه پیاز و رنده میکنم پیاز داغ درست ...

خام نمیمونه داخلش؟ دو‌ سه بار همینو انجام دادم توش قرمز موند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پیاز رنده میکنم با هویچ و فلفل دلمه تفت میده عصاره مرغ و فلفل سیاه و زدچوبه و پاپریکا میریزم رب ...

منم دقیقا همینطور.فقط عصاره نمیزنم. جاش کمی ابلیمو میزنم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
چطوری دم میزارید؟

آخه مگه آب رو باید پر کنی مرغ یه ذره آب میخواد اول پیاز سرخ کن رب و ادویه بزن تفت بده یه لیوان آب بریز بذار بپزه خیلی خوشمزه میشه من اصلا سرخ نمی کنم گاهی اوقات هم مرغ رو آغشته به زعفرون و زرچوبه وکمی فلفل و نمک می کنم ۲تا پیاز بزرگ خلالی می کنم مرغ هارو میچینم روش بدون آب میذارم میپزه عالی میشه والله 

آخه مگه آب رو باید پر کنی مرغ یه ذره آب میخواد اول پیاز سرخ کن رب و ادویه بزن تفت بده یه لیوان آب بر ...

دم کردن مرغ رو همین الان اینجا خوندم هیچ جا ندیده بودم مرغو دم بزارن 

اولش تو یه قابلمه جدا آب زیاد میریزم که به قول دوستان مزه زهم مرغ گرفته بشه کلی میجوشونم بعد سرخ میکنم با پیاز و زعفرون و اینا

آب مرغ حیف نیس میریزی بیرون؟

عزیزم یه قل بخوره منظورم همون کف سفید روی مرغه 

بریز بیرون 

نه اون ابی که یکساعت جوشیده

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

منم دقیقا همینطور.فقط عصاره نمیزنم. جاش کمی ابلیمو میزنم

آبمیو امتحان نکردم از این ادویه های الیت میزنم روش نوشته عصاره مرغ اونم خوشمزه میکنه فقط خودش نمک داره باید حواست ب نمکش هم باشه