2777
2789
عنوان

تجربه انجام سلفری

88 بازدید | 14 پست

از تجربه ی سلفریم میخوام بگم اگر کسی هم سوالی داشت خوشحال میشم کمکی بکنم، 

من 37 سالمه و یه سقط به دلیل تشکیل نشدن قلب جنین داشتم متاسفانه 

به همین خاطر از اول به دکترم گفتم سلفری میخوام.

دکترم تو هفته ی 10 برام نوشت و گفت برو نیلو ، ازش پرسیدم آسپرین و انوکسا رو قطع کنم که گفت نه اصلا لازم نیست.

آزمایشگاه گفت باید حداقل 10 هفته و سه روز بیای. و ترجیحش این بود که هفته 11 انجام بشه. دیگه رفتم با پزشک شون مشاوره شدم و گفت موردی نداره ما طبق دستور پزشکت انجام می دیم. ولی در جریان باش که اگر فتال فرکشن تو خون کم باشه همون اول دستگاه ارور میده و باید بیای بدون پرداخت هزینه مجدد آزمایش بدی. زمان جواب رو هم زد 25 روز بعد.

ولی در کمال تعجب جوابش دیروز یعنی 6 روز بعد اومد و الهی 100 هزار بار شکر همه چی لو ریسک بود. 

پزشک آزمایشگاه هم توضیح داده بود که مدت زمان پاسخدهی خیلی مربوط به موجود بودن کیت هست که طبق گفته خودش در حال حاضر موجودی شون بالاست. 

حالا هفته بعد هم به امید خدا میرم انتی. 

الهی که جواب همه سونو و آزمایشات همه ی نی نی ها خوب و سالم باشه . 

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیروز رفتم سونوی رشدانقدر شکمم کوچیکه همش میترسیدم خوب رشد نکرده باشهولی خدارو شکر وزنش طبیعی و ...

آخی عزیزم به سلامتی 

خدا رو شکر رفتی و خیالت راحت شد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خداروشکر استارتر من ۱۳ هفته رفتم سلفری حالا میخام برم انومالی استرس اونو دارم.

اررره میفهمم من سعی میکنم بهش فکر نکنم

چون دو تا موضوع مختلف بررسی میشه و فعلا خدا رو شکر خیالمون از بابت مشکلات کروموزمی راحت شده

انشالله که آنومالی هامون هم به سلامتی می گذره به امید خدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اررره میفهمم من سعی میکنم بهش فکر نکنمچون دو تا موضوع مختلف بررسی میشه و فعلا خدا رو شکر خیالمون از ...

ان شالله خدا کنه. 

اون اسپرین و اون یکی دارو برا چی میخوری. ؟اک دوس داشتی بگو 

ان شالله خدا کنه. اون اسپرین و اون یکی دارو برا چی میخوری. ؟اک دوس داشتی بگو

هم به خاطر سابقه ی سقط و هم غلظت خون دکتر گفت از قبل بارداری آسپرین رو بخور

بعد از تشکیل قلب هم بهم آمپول آنوکساپارین داده که روزی یکی دور نافی باید بزنم

و هر دو به خونرسانی بهتر به جنین کمک میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هم به خاطر سابقه ی سقط و هم غلظت خون دکتر گفت از قبل بارداری آسپرین رو بخوربعد از تشکیل قلب هم بهم آ ...

باز خداروشکر پزشکت حواسش هس سرسری نگرفته. امیدوارم بقیه مراحلم ب خوبی سپری کنی

عزیزم شما با آزمایش خاصی دکتر براتون آسپیرین نوشته یا فقط بخاطر اینکه سقط داشتی؟

بدون آزمایش برام نوشت (احتمالا به خاطر سقط قبلی) و گفت قبل از اقدام شروع کن . بعد هم که آزمایش cbc دادم و هموگلوبینم بالا بود گفت همونو ادامه بده و آمپول انوکسا هم اضافه شد. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40