2777
2789
جز این کاردیکه ای هم داره؟پسرم در حد چپ و راست و دوسه تا تکلیف دیگه چیزی نداره.بیشتر تکالیف تو مدرسه ...

نه برای امروزمثلا1صفحه علوم بودپرسش وپاسخ بایدتمرین میکردیم اونم دیشب انجام دادیمد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه تون رو از همین الان با قانونای ساده عادت بدید به درس و مشق . مثلا اگر شیفت صبحه ساعت ۵ عصر رو بذارید مخصوص مشق حتی براش ساعت کوک کنید تا حس رسمیت بده اون ساعت تلویزیون خاموش بازی تعطیل بشینه سر مشق . ما بینش یه میوه ای چیزی بیار انرژی بگیره . ایرادای ریز نگیر همین که کلیتش رو بنویسه خوبه . مهمونی و بیرون رفتنتون رو بذارید واسه اخر هفته . شب هم زود بخوابونش که انرژی داشته باشه اگر الان با این ریتم اشناش کنی خود به خود دیگه سوم یا چهارم میشه یه بچه مستقل 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
گلم پسرمنم رفته پیش دبستانی پارسالم همین داستانوداشتیم

آها بگو که گل پسره 😂پسرا واقعا شیطونن من پسرم یکسال ونیمشه از الان دارم دعامیکنم بمیرم تا اون زمان نخوام درس بدم😂😂

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
اینانصفه صفحه تومددرسه ست 1صفحه خونه ست معلمشون به خاطردست ورزی گفتن بنویسه

برای دختر من همین اول سال بغیر از کتابهای درسی شون

1میلیونو 100 دیگه گرفتن 6 تا کتاب کمک درسی دیگه دادن😐😐

این همینا رو بزور مینویسه

باز اینا چی بود دیگه

یکی کتاب دیکته شب

3 تا کتاب دفتر مشق

1 کتاب انگلیسی 

1 کتاب ریاضی خیلی سبز😐

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼