2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدامن خودم مامان بابام بیسوادبودن خودم یادگرفتم

پس داریم بچه ها رو سوسول بار میاریم؟ 

قضیه چیه

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
لوحه نویسی،هرروز یک صفحه تو مدرسه،نصف صفحه هم بعنوان تکلیف تو خونهبنظرم بیشتر از این،بیخوده و ظلمه ب ...

اینانصفه صفحه تومددرسه ست 1صفحه خونه ست معلمشون به خاطردست ورزی گفتن بنویسه 

نمیدونم والا😂😂😂

🫠😂😂

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

نباید به بچگی هی بگی بنویس که😐🤦‍♀️باور کن مامان من یه بارم بالا سرم نشست تا درس بخونم

خودم اینقدر ذوق داشتم اولین کاری که بعد از اومدن به خونه میکردم مشق نوشتن بود هم راهنمایی و هم دبیرستانم تیزهوشان خوندم.

ولی برادرم رو خیلی مجبور میکرد بنویس 

تا سال اخر دبیرستان هی باید بهش میگفتن درس بخون

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

سخته؟؟؟😭😭😭🤧🤧نپرس 1صفحه مشق گفته 400بارگفتم بنویس

من دوم هست

و دیشب هزار بار گفتم بنویس

االن تکه کلامم بنویسه

دیشب رفتم معغازه قیمت بگیرم ،  به فروشنده گفتم این مدل رو بنویس 

😂😂😂این نوشتنهارویادبگیره انگارشاخ غول شکوندم

دقیقااا😂

حروف های الفبا رو خوب مینویسه؟ 

دختر من حرف «د» رو هنوز خوب نمینویسه

هر دفعه ک بهش سر مشق میدم یکساعت میشینه گریه میکنه

که من این لعنتی ها رو نمیتونم بنویسم دست از سرم بردارید😭😂

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
اینانصفه صفحه تومددرسه ست 1صفحه خونه ست معلمشون به خاطردست ورزی گفتن بنویسه

جز این کاردیکه ای هم داره؟

پسرم در حد چپ و راست و دوسه تا تکلیف دیگه چیزی نداره.بیشتر تکالیف تو مدرسه با همراهی معلمه.

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
من دوم هست و دیشب هزار بار گفتم بنویساالن تکه کلامم بنویسهدیشب رفتم معغازه قیمت بگیرم ، به فروشنده ...

😂🤣🤣🤣🤣 خدا نکشت دخترررر

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼