2777
2789
عنوان

چرا شوهر من اینجوریه بقیه مردا از خداشونه دیوونم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3694 بازدید | 103 پست
ینی خیلی غیر طبیعیه ۱ بار در ماه؟

نه عزیزم اولا باهاش حرف بزن اگه مقاومت کرد خیلی با آرامش و مهربانانه توی یه نامه براش بنویس که تو سنی نداری و من نگرانتم که اینجوری شدی بیا پیگیری کنیم

برید دکتر اگه نیومد برید طب سنتی طبع و مزاجش رو تشخیص بده و اصلاحش کنید

حیلی از مردها دوره ای اینجوری میشن

همسر من دچار اختلال نعوظ شده بود و واقعا من بهش شک کرده بودم که تحقیق کردم دیدم ربطی نداره باهاش حرف زدم گفت فشار مالی زیادی رومه

الان داره ژل رویال مصرف میکنه و خدا رو شکر بهتره

ولی رابطه مون هفته ای یک یا نهایتا دوباره

دکترا میکن طبیعیش هفته ای ۲ باره شما هم پیگیری کن نرمال میشه

بهش بگو من یک زنم و نیاز دارم از بین ۸ میلیارد آدم رو کره زمین فقط تو میتونی نیاز منو برآورده کنی

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن و مرد نداره کلی دارم میگم

مرداتادورن ازت داغن 

ولی شمامجردی فیلم نبین تاانقدتحریک نشی من مجردبودم ماهی یکبار داشتم

متاهل شدم رف بالانیازم ولی شوهرم هفته ای دوبار اره رابطه ولی بی کیفیت من خوب ا ر ض ا نمیشم 

خداکنه🥲🤌🏻

منم گرم مزاجم درسته شوهرمم گرمه ولی خب بیچاره همش سر کاره🤦‍♀️پولدار رو واسه اون گفتم که خونه باشه😂

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
نه فیلم هم تحریکم نمیکنه بدن خودم مشکل داره دوهفته از ماهو زجررر میکشماااا زجررر ینیبرا پریود اینطو ...

ببخشيد ولی کلا نرمال نیستی😬

ویکتوریا گرل خاک بر سرت کنن خیلی بی خانواده ای، تو اون تاپیک نتونستم جوابتو بدم، برو از مردم فشار بخور بدبخت.                    از آگاهی مردم بدجور ترسیدید😂😂😂 نترسید بلاخره مردم قراره بشنون واقعیتها رو، شما هم بهتره بجای ناراحت شدن و خبرچینی برای گزارش امضام ، بهتره واقعیت رو بپذیری، تلخه برات ولی چاره ای نداری😉             شخم زدن سرزمین‌های اشغالی فلسطینی برای شما هم مثه تراپیه؟❤️❤️❤️❤️«فحش اگر بدن آزادی بیانه، جواب اگر بدی توهین به عقایده!             اون علی کریمی دزد به امام رضا تهمت زد و گفت دشمن ایرانیا بوده ولی به اون عقل ناقصش رجوع نکرد که چرا پس مردم ایران اون زمان برای امام رضا عزاداری کردن ولی برای امثال مامون عزاداری نکردن؟ تاریخ رو هر جور شده میخواید با تحریف باب میل خودتون کنید ولی فقط میتونید افراد کم بهره از هوش رو فریب بدید

مرداتادورن ازت داغن ولی شمامجردی فیلم نبین تاانقدتحریک نشی من مجردبودم ماهی یکبار داشتممتاهل شدم رف ...

من بدون عامل محرک اینم باورت میشه از فیلما بیزارم؟

هر روز گریه میکنم چراانقدر بدشانسم و اذیتم خسته شدم دیگه۲۵سالمه 

واقعا زیاد شده دیگ نمیتونم کنترلش کنم😭🥲

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
ببخشيد ولی کلا نرمال نیستی😬

اره میدونم چیکارکنم.؟ ازوقتی واکسن کرونا زدم علائم پریودام قبلش وحشتناااک شده یاهم مال گذر زمان و سنمه😭🥲خییلی کلا دارم زجر میکشم هر روز ینی

یه جور نوشتی خندم گرفت😂😂😂

وای شوهر منم همینههه 

وقتی می‌دونه پریودم و خستم الکی میاد سمتم میگه از این نداریم میگم نه گمشو 

ولی وقتی می‌دونه می‌خوام با بالش زود می‌خوابه میگه خستم سکوت کنید بخوابم نزار بچه سرو صدا کنه 

منم اون موقع از حرصش همش سرو صدا میکنم😂

💗
لباس تنگ نپوشعاشقانه م نبین

به اینا نیست  هیچکدومش رو انجام نمیدم 

بدنم اذیتم میکنه🤧دعا کن همسر خوبی پیدابشه 

خیلی دارم عذاب میکشم اصلا اهل راه نادرستم نیستم