2777
2789
عنوان

چرا شوهر من اینجوریه بقیه مردا از خداشونه دیوونم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3696 بازدید | 103 پست

یکی مثل من روزی تا۳ بار خود...میکنم توفشارجنسی دارم له میشم چون مجردم گاها میکشه به گریه 

اونوقت مردی مثل همسر شما باید متاهل بشه 

خدایا حکمتتو شکر😐یذره انصاافت کووو

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
ینی خیلی غیر طبیعیه ۱ بار در ماه؟

اگه از اول اینطور نبوده آره غیرطبیعیه، ولی در کل آره غیرطبیعیه، یا بشدت سرد مزاجه، یا ...

ویکتوریا گرل خاک بر سرت کنن خیلی بی خانواده ای، تو اون تاپیک نتونستم جوابتو بدم، برو از مردم فشار بخور بدبخت.                    از آگاهی مردم بدجور ترسیدید😂😂😂 نترسید بلاخره مردم قراره بشنون واقعیتها رو، شما هم بهتره بجای ناراحت شدن و خبرچینی برای گزارش امضام ، بهتره واقعیت رو بپذیری، تلخه برات ولی چاره ای نداری😉             شخم زدن سرزمین‌های اشغالی فلسطینی برای شما هم مثه تراپیه؟❤️❤️❤️❤️«فحش اگر بدن آزادی بیانه، جواب اگر بدی توهین به عقایده!             اون علی کریمی دزد به امام رضا تهمت زد و گفت دشمن ایرانیا بوده ولی به اون عقل ناقصش رجوع نکرد که چرا پس مردم ایران اون زمان برای امام رضا عزاداری کردن ولی برای امثال مامون عزاداری نکردن؟ تاریخ رو هر جور شده میخواید با تحریف باب میل خودتون کنید ولی فقط میتونید افراد کم بهره از هوش رو فریب بدید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت دقیقا شبای رابطه انقد خوبن فرداش میشن 🦮

چه شبایی خواهر دقیقا لحظه رابطه میشه خرس مهربون بعدش بازم سگ😐

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
اینجوری نگو با قطعیتخیلس از مرد ها تو یه برهه ای از زمان اینجوری میشنحالا به هزار و یک دلیل و اینکه ...

منم نگفتم حتما خیانت میکنه، گفتم ممکنه از قرصی باشه که تو باشگاه مصرف میکنه

ویکتوریا گرل خاک بر سرت کنن خیلی بی خانواده ای، تو اون تاپیک نتونستم جوابتو بدم، برو از مردم فشار بخور بدبخت.                    از آگاهی مردم بدجور ترسیدید😂😂😂 نترسید بلاخره مردم قراره بشنون واقعیتها رو، شما هم بهتره بجای ناراحت شدن و خبرچینی برای گزارش امضام ، بهتره واقعیت رو بپذیری، تلخه برات ولی چاره ای نداری😉             شخم زدن سرزمین‌های اشغالی فلسطینی برای شما هم مثه تراپیه؟❤️❤️❤️❤️«فحش اگر بدن آزادی بیانه، جواب اگر بدی توهین به عقایده!             اون علی کریمی دزد به امام رضا تهمت زد و گفت دشمن ایرانیا بوده ولی به اون عقل ناقصش رجوع نکرد که چرا پس مردم ایران اون زمان برای امام رضا عزاداری کردن ولی برای امثال مامون عزاداری نکردن؟ تاریخ رو هر جور شده میخواید با تحریف باب میل خودتون کنید ولی فقط میتونید افراد کم بهره از هوش رو فریب بدید

یکی مثل من روزی تا۳ بار خود...میکنم توفشارجنسی دارم له میشم چون مجردم گاها میکشه به گریه اونوقت مردی ...

ولی جدی سعی کن با یه گرم مزاج پولدار  ازدواج کنی

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
اون بر میگرده به ذات کثیف بعضی از آقایون که تنوع طلب هستن و تکراری میشه براشون

خب منم از اول گفتم بعضی آقایون 🤦🏻‍♀️

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

استارتر یا شوهرش قرصی چیزی مصرف میکنه یا سرش جایی دیگه گرمه

شایدم کلا طبعش سرده دلسردش نکن طفلیو

یکی مثل من روزی تا۳ بار خود...میکنم توفشارجنسی دارم له میشم چون مجردم گاها میکشه به گریه اونوقت مردی ...

والا شما هم غیرطبیعی هستی😐 فیلمی چیزی میبینی؟ از چیزهای محرک دوری کن

خب منم از اول گفتم بعضی آقایون 🤦🏻‍♀️

فعلا شما گیر دادی که نههههه راسته 

بعد یه مدت زنت میشه ننت

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

شایدم کلا طبعش سرده دلسردش نکن طفلیو

در ادامه گفتم شاید طبعش سرده، استارتر خودش متوجه میشه اگه از اول اینطور بوده خب مدلشه، اگه مدتیه تغییر کرده باید توجه کنه ببینه از باشگاهه یا چیز دیگه

والا شما هم غیرطبیعی هستی😐 فیلمی چیزی میبینی؟ از چیزهای محرک دوری کن

نه فیلم هم تحریکم نمیکنه بدن خودم مشکل داره  دوهفته از ماهو زجررر میکشماااا زجررر ینی

برا پریود اینطور میشم 😭🥲 داروهای گیاهی لاغریم میخورم فکرکنم برااونم هست گرمن طبعشون 

فعلا شما گیر دادی که نههههه راسته بعد یه مدت زنت میشه ننت

از اول نباید با شما بحث میکردم روز خوش 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...