2777
2789
عنوان

بدنم کوک شده رو ساعت ده و نیم

167 بازدید | 14 پست

یعنی من شب هرررر ساعتی بخوابم ۱۰:۳۰ بیدار میشم مثلاً دیشب ۱ خوابیدم الان بیدار شدم  شب قبلش ۳ خوابیدم بازم همین ساعت 

چیکار کنم هرکاااار میکنم همین ساعت میتونم. درگیرم کلا با خوابم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دختر منم انگار رو ی ساعت خاص کوک شدم

من باید حداقل هفت بیدار شم ولی رو نه و خورده‌ کوک شدم 

راهش اینه خودمون رو مجبور کنیم ک با آلارمی ک میذاریم بیدار شیم و شب هم زود بخوابیم 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
وای دختر منم انگار رو ی ساعت خاص کوک شدممن باید حداقل هفت بیدار شم ولی رو نه و خورده‌ کوک شدم راهش ا ...

گفتم که شب هم زود می‌خوابم باز همین ساعت بیدار میشم کل روز هم عذاب وجدان و حس بد به خودم دارم ...

ساعت زنگ بزار رو ساعت دلخواهت باید یه مدت با زور ساعت ساعات خواب بدنت رو تنظیم کنی 

شب ها بعد ساعت ۱۲ بیدار نمون برای سلامتی خوب نیست 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
ساعت زنگ بزار رو ساعت دلخواهت باید یه مدت با زور ساعت ساعات خواب بدنت رو تنظیم کنی شب ها بعد ساعت ۱۲ ...

آخه هرچی ساعت می‌زارم فایده نداره...بعضی شبا همون ۱۲ هم خوابیدم فایده نداشته

گفتم که شب هم زود می‌خوابم باز همین ساعت بیدار میشم کل روز هم عذاب وجدان و حس بد به خودم دارم ...

میدونم عزیزم

میگم ک حالا ک زود میخوابیم زود هم بیدار شیم مجبور کنیم خودمونو 

آلارم بذاریم باهاش بیدار شیم

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
آخه هرچی ساعت می‌زارم فایده نداره...بعضی شبا همون ۱۲ هم خوابیدم فایده نداشته

چرا فایده نداره

قدرت اراده بیشتر از اونی که فکر میکنی 

ساعتو دورتر بزار که بلند شی قطعش کنی و صوتت رو بشوری سرحال شی به کارهات برسی 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
دوست دارم ۸ بیدار شم.همش با خودم جنگ دارم 😭😭

انگیزه هم مهمه

ی انگیزه و دلیل برا بیدار شدن برا خودت پیدا کن

تا آلارم رو شنیدی پاشو آب بزن صورتت

البته یکی میخواد همینارو ب خودم بگه🥲😂