2777
2789

این نشون دهنده روشن فکری شما نیست نشون دهنده عقب ماندگی ذهنی شماست متاسفانه دختری که توی خانواده خوب بزرگ شده باشه با هر عقایدی که میخوان باشن هیچوقت توی این سن دنبال دوست پسر و از این جور کارا نبودن اصلا این کار های برای هرکسی که زیر ۱۷ ساله سمه واقعا آدم رو از زندکی دور میکنه بعد میگن طرف عاشق شده چه حرف مزخرفی واقعا آدم وقتی عاشق میشه که عقلش کامل شده باشه بچه ۱۲ ساله عاشق میشه چون هورموناش بهم ریخته من هم با ازدواج زیر ۱۸ سال مخالفم و هم دوست پسر داشتن زیر ۱۷ سال خیلیا هم متاسفانه توی همون ۱۳ ۱۴ سالگی روابط جنسی دارن خیلی غم انگیزه متاسفانه.

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم و خیلی هاشون والدین بی خبرند

دقیقا دختر ۱۵ ساله بخاطر دوست پسرش خودکشی کرده ببین چقدر بی عقل بوده که فکر خانوادش رو نکرده چه مسخره واقعا

ما که دختر نداریم اگر داشتیم هم بلاخره نظارت بود که به این روز نیفتن ولی دوستام که دختر دارند میگن تو مدارس بیای ببینی وحشت می‌کنی دختر ۱۲/۱۳ساله مو رنگ ژل زده پیرسینگ تتو کل دست و بدن 

وضعیتی هست بعد مدیر به خانواده هاشون که میگه مادرا می‌خوان مدیر و معاون رو قورت بدن 

خب دیگه خانواده اینطوریه که بچه هم اینطوری بار میاد 

جلو چند نفر میشه گرفت چند نفر را میشه کنترل کرد وقتی ریشه خرابه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

خواهرزاده ام تو کوچه ۸ سالش بود با یه دختر بچه حرف زد بچه هاشون رفتند به مدرسه گفتند فلانی دوست دختر داره باباش هم رفت جوابشون رو داد .آخه تو کل فامیل ما کی اهل دوست دختر بازی هست که بچه بدونه چیه .میگن کافر همه رو به کیش خویش پندارد .

کلا دختری که درست تربیت شده باشه دوس پسر نباید داشته باشه چه ۱۲ سال چه سی سال

مخالفم با حرفتون وقتی فرد سنش بالا باشه مستقل باشه ذهنی‌اش کامل باشه و عاقل میتونه خودش برای زندگیش تصمیم بگیره که دوست داره دوست پسر داشته باشه یا نه

اینکه دخترانشان تو این سن دوست دختر دارن به ما مربوط نیست،ولی به اونا مربوطه که بقیه نسل فقیر به جامعه تحویل ندن و بچه یه دونه بیارن یا اصلا نیارن،و آدمی که حقوق بیست سی تومنی داره به آدم نادانه که بچه دار میشه،حق بچه دار شدن نداره

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

تحلیل گر اجتماعی هستی؟ همه باید طبق میل شما رفتار کنن و اگه سرپیچی کردن، عقب مانده ان؟!

نه ولی روانشناس هستم من جایی در متن نمیبینم که کسی گفته باشم همه باید طبق حرف های من زندگی کنن ولی جامعه قانون یه چیزی داریم به نام قانون اجتماعی که اگه شکسته بشه با متخلفین برخورد میشه . به این فکر کردی که چرا توی این سن ها معمولا بچه ها افسردگی دارن؟