بچه ها دختر من 23 ماهشه و دکتر مغز و اعصاب و کاردرمانگر ذهنی و مشاور روانشناس همه ویزیتش کرده و همه اعلام کردن که اوتیسم هست حالا یکییشون میگه خفیف یکیششون میگه سطح 2 ولی درکل همه نظرشون اینه اوتیسمه-کسی بوده بچش زیر 2 سال تشخیص اوتیسم داده باشن و اشتباه بوده باشه؟دخترمن نزدیک 50 کلمه حرف میزنه و جملات 2 کلمه ای هم میگه -تاخیر حرکتی داشته که راه نمیره هنوز و فقط از مبلا میگیره بلند میشه و چهاردست و پا میکنه و یک ساله که کاردرمانی دارم میبرمش برای راه رفتن-خودش غذا میخوره-تلوزیون و کارتن و گوشی اصلا بهش ندادم و نگا نمیکنه-مشکلاتش اینه که هنوز همه چیو دهنش میکنه و با چیزی بازی نمیکنه و بی قراری زیاد داره خواب شبش خیلی بهم ریخته و نامنظمه و زیاد بیدار میشه و خواب عمیق نداره و به پنکه ماشین لباسشویی و هرچیزی که بچرخه علاقه داره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همون متاسفانه گفته سطح 2 و همین طور گفته سن عقلیش14 ماهه-دختر من 28هفتگی به دنیا اومده و مادرش اعتیا ...
ای داد خواهر منم ۱۵ سال پیش از بهزیستی بچه آورد اونم سی پی خفیف و بیش فعالی داشت اینقدر وقت براش گذاشت هزینه کرد سلامتیشو گذاشت الان درس میخونه کلاس ۷ اما سی پی رو هنوز داره و زود عصبی میشه که البته مربوط به بلوغ هم هست .مشاور هم گفته بود گذشته رو بهش بگیددتا از خودتون بفهمه اونا هم گفتن و هر سری یه بحثی با مادرش میکنه فیلش یاد هندوستان میکنه .امیدوارم دخترت مشکلی نداشته باشه
اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲 .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘 دوستان گرامی همه باهم هوای آب رو داشته باشیم
جمله اخرو گفتی تو دلم گفتم واقن اوتیسمه به چرخش علاقه دارن خواهر منم اوتیسمع الان تو سالهای طلاییه ب ...
من مشهدم -کاردرمانی جسمی یک ساله داره میره و ذهنی ام از هفته پیش که تشخیص اوتیسم دادن شروع کردیم -روانشناسم از همون هفته ی پیش به طور خصوصی براش گرفتیم و پلن تربیتی اختصاصی براش نوشته یه پرستار اوتیسم درمانگر حسی ام داره که روزی 4ساعت میاد باهاش حس هارو کار میکنه چون کم حسی ام داره مثلا به چیز داغ دست بزنه متوجه نمیشه ولی به خیسی دست بزنه بدش میاد کلا بهم ریختگی حسی داره
ای داد خواهر منم ۱۵ سال پیش از بهزیستی بچه آورد اونم سی پی خفیف و بیش فعالی داشت اینقدر وقت براش گذا ...
اینم اول بینایی چشاش 9 بود و همه دکترا به اشتباه گفتن نابیناست -اینقدر متخصصای چشم مختلف و درمانهای مختلف بردم تا خداروشکر تو 9 ماهگی واکنش دیداری پیدا کرد و هی شماره چشش کم شد-تو 6 ماهگی ام گردن نمیگرفت و باز متخصصایب مغز و اعصاب گفتن فلج مغزیه-ام ار ای نمیشد انجام بدن چون سوراخ قلب داره و دکتر قلبش برای بیهوشی اجازه نداد-از همون تایم اینقدر فشرده کاردرمانی بردیم که خداروشکر مشکل حرکتیش درست شد و مشخص شد فلج مغزی نبوده فقط تاخیر حرکتی داشته-تازه داشت مشکلاتش تموم میشد که حالا بحث اوتیسم باز پیش اومده
ولی واقعا کیف کردم که همچین بچه ای رو به سرپرستی گرفتینمیدونم خیلی سخته ولی تو هم خیلی خوبی
متخصص مغز و اعصاب مطرح مشهد بردیم گفت چرا پولتو خرج این میکنی ببر بهزیستی پسش بده یه سالمشو بگیر بابا-انگار لباسه-کلی با همسرم باهاش دعوا کردیم و اومدیم بیرون-یه مقدار برخورد دکترا وقتی میفهمن دخترم فزندخوانده است باهامون بده چون فکر میکنن حالا که فرزند زیستیه ما نیست پس هرچی ام درنموردش بگن ما ناراحت نمیشیم و قلبمون نمیشکنه یا اطرفیان وقتی مشکلاتشو میبینن بجای اینکه مثل مادرای دیگه دلداری و قوت قلب بهم بدن میگن میخوای نگرش داری/چرا پسش نمیدی؟این واقعا برام ازار دهنده است - منم مادرم مثل همه ی مادرای دیگه ...
همش بخاطر اعتیاد مادرهای از خدا بیخبرشونه .صبور باش انشالله اینم حل میشه .توکل به خدا
اره کار درمانگرش میگه تمام تاخیر حرکتی و راه نرفتنش بابت اینه که بعد تولد اثار مواد مخدر تو بدنش بوده و از کمبودش دچار اسپاسم میشده و عضلاتش همه سفت شدن