2777
2789
عنوان

تشخیص زود هنگام اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 56 پست
بعضی مشکلات با رشد بچه حل میشه بچه فامیل سه سالگی راه افتاد الان کلاس دومه هیچ مشکلی هم نداره فعلا ک ...

متوجه حرفام میشه مثلا میگم بیا پوشکتو عوض کنم میره خودش زیر اندازهشو میاره پهن میکنه روش دراز میکشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم-البته چشاش ضعیفه شماره چشمش 3 هست و دکتر گفته تا 3سالگی عینک نمیدم

امیدوارم که اتیسم نباشه و به نارس متولد شدنش ربط داشته باشه و خیلی زود عادی بشه رفتار و حرکاتش

اما الان گلدن تایمه و میتونی کلی کار انجام بدی که بهتر بشه

حتما پیش یه متخصص خوب برو برای تشخیص و درمان

همون متاسفانه گفته سطح 2 و همین طور گفته سن عقلیش14 ماهه-دختر من 28هفتگی به دنیا اومده و مادرش اعتیا ...

ای داد خواهر منم ۱۵ سال پیش از بهزیستی بچه آورد اونم سی پی خفیف و بیش فعالی داشت اینقدر وقت براش گذاشت هزینه کرد سلامتیشو گذاشت الان درس میخونه کلاس ۷ اما سی پی رو هنوز داره و زود عصبی میشه که البته مربوط به بلوغ هم هست .مشاور هم گفته بود گذشته رو بهش بگیددتا از خودتون بفهمه اونا هم گفتن و هر سری یه بحثی با مادرش میکنه فیلش یاد هندوستان میکنه .امیدوارم دخترت مشکلی نداشته باشه

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
جمله اخرو گفتی تو دلم گفتم واقن اوتیسمه به چرخش علاقه دارن خواهر منم اوتیسمع الان تو سالهای طلاییه ب ...

من مشهدم -کاردرمانی جسمی یک ساله داره میره و ذهنی ام از هفته پیش که تشخیص اوتیسم دادن شروع کردیم -روانشناسم از همون هفته ی پیش به طور خصوصی براش گرفتیم و پلن تربیتی اختصاصی براش نوشته یه پرستار اوتیسم درمانگر حسی ام داره که روزی 4ساعت میاد باهاش حس هارو کار میکنه چون کم حسی ام داره مثلا به چیز داغ دست بزنه متوجه نمیشه ولی به خیسی دست بزنه بدش میاد کلا بهم ریختگی حسی داره

متوجه حرفام میشه مثلا میگم بیا پوشکتو عوض کنم میره خودش زیر اندازهشو میاره پهن میکنه روش دراز میکشه

عزیزم اینا نشونه های خوبیه خفیفه مطمئن باش با رشد ودارو وکاردرمانی تا هفت سالگی خوب میشه ولی روانپزشکه کودکان ببر تا داروهم بگیره

واکنش به اسمش گاهی داره و سریع برمیگرده و میخنده یا میگه بله گاهیم اصلا محل نمیده و اشاره میکنم به چ ...

اینایی که گفتی اینگار یه کمی هم از سنش جلوتره که

به احتمال زیاد اگه اوتیسم باشه خیلی خفیفه چون بی قراری و خواب نامنظم خیلی بچه ها اینطورن

ای داد خواهر منم ۱۵ سال پیش از بهزیستی بچه آورد اونم سی پی خفیف و بیش فعالی داشت اینقدر وقت براش گذا ...

اینم اول بینایی چشاش 9 بود و همه دکترا به اشتباه گفتن نابیناست -اینقدر متخصصای چشم مختلف و درمانهای مختلف بردم تا خداروشکر تو 9 ماهگی واکنش دیداری پیدا کرد و هی شماره چشش کم شد-تو 6 ماهگی ام گردن نمیگرفت و باز متخصصایب مغز و اعصاب گفتن فلج  مغزیه-ام ار ای نمیشد انجام بدن چون سوراخ قلب داره و دکتر قلبش برای بیهوشی اجازه نداد-از همون تایم اینقدر فشرده کاردرمانی بردیم که خداروشکر مشکل حرکتیش درست شد و مشخص شد فلج مغزی نبوده فقط تاخیر حرکتی داشته-تازه داشت مشکلاتش تموم میشد که حالا بحث اوتیسم باز پیش اومده

اینم اول بینایی چشاش 9 بود و همه دکترا به اشتباه گفتن نابیناست -اینقدر متخصصای چشم مختلف و درمانهای ...

همش بخاطر اعتیاد مادرهای از خدا بیخبرشونه .صبور باش انشالله اینم حل میشه .توکل به خدا

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
ولی واقعا کیف کردم که همچین بچه ای رو به سرپرستی گرفتینمیدونم خیلی سخته ولی تو هم خیلی خوبی

متخصص مغز و اعصاب مطرح مشهد بردیم گفت چرا پولتو خرج این میکنی ببر بهزیستی پسش بده یه سالمشو بگیر بابا-انگار لباسه-کلی با همسرم باهاش دعوا کردیم و اومدیم بیرون-یه مقدار برخورد دکترا وقتی میفهمن دخترم فزندخوانده است باهامون بده چون فکر میکنن حالا که فرزند زیستیه ما نیست پس هرچی ام درنموردش بگن ما ناراحت نمیشیم و قلبمون نمیشکنه یا اطرفیان وقتی مشکلاتشو میبینن بجای اینکه مثل مادرای دیگه دلداری و قوت قلب بهم بدن میگن میخوای نگرش داری/چرا پسش نمیدی؟این واقعا برام ازار دهنده است - منم مادرم مثل همه ی مادرای دیگه ...

همش بخاطر اعتیاد مادرهای از خدا بیخبرشونه .صبور باش انشالله اینم حل میشه .توکل به خدا

اره کار درمانگرش میگه تمام تاخیر حرکتی و راه نرفتنش بابت اینه که بعد تولد اثار مواد مخدر تو بدنش بوده و از  کمبودش دچار اسپاسم میشده و عضلاتش همه سفت شدن