2777
2789
عنوان

همسرم شاکی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 45 پست
اخه بچگی کردی اون اقا غریبه هست امروزه به دایی و عمو نمیشه اعتماد کرد چه برسه اقوام دور به هرحال بخا ...

نمیشد واقعا دخترمو فردا صبح بخوام ببرم چون خونه مادرم داخل طرح ترافیک هست و گفته بودم تا نهایتا ۱۱ میارمش که بخوابه 

بعد با خودم فکر کردم خب من با اسنپ و تاکسی هم بیرون میرم و اگه قرار باشه همسرم بهم اعتماد نداشته باشه خب پس چطور با اونا بیرون میرم عیب نداره؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشد واقعا دخترمو فردا صبح بخوام ببرم چون خونه مادرم داخل طرح ترافیک هست و گفته بودم تا نهایتا ۱۱ م ...

گفتم عزیزم به اون اقا میگفتی نهایتا فردا صبح میبریم.میگم شما کار اشتباهی انجام ندادی ولی از نظر شوهرت اشتباه هست و چون میشناسیش اشتباه هست بخوای این کار رو کنی.وگرنه به قول خودتون همش بیرون یا تاکسی یا اسنپ یا اتوبوس و ...اون که دائم همراهت نیست شما از بابت خودتون مطمئن هستین ولی شک و شبهه ای که همسرت به دلش میفته سخته.میگم فضای مجازی و خبرهای ناموسی و اتفاقات جامعه که فرضا عروس با برادر شوهر و یا پدر همسر با عروس یا داماد با عروس و....از بس این اخبار زیاده تو جامعه ذهنهای سالم رو هم خراب میکنه.همسرتون از بابت شما مطمئنه که بیرون هستید و با هر وسیله ای جابجا میشید و همچنین اونها غریبه هستن خیلی از مواقع متاسفانه روابط غلط بین اقوام اتفاق میفته.اگه احیانا همسرتون مجددا صحبت کردن در بارش فقط ی کلمه بگید قبول دارم اشتباه کردم.نمیخواستم ولی رودربایستی قرار گرفتم.بعد هم دقیق اینو بهش بگه عزیزم به اون اعتماد نداری به منم اعتماد نداری.نزارید زیاد کش پیدا کنه.سعی کن با حرف ارومش کنی هرچند که صبح بلند شه دیگه حرفشو نمیزنه.وگرنه اگه واقعیت رو بخوای اگه ذهنش بخاطر مسائل روز مسموم باشه تا مدتها درگیرشه ک اونشب واقعا دستی ب جای همسرم نزده یا حرفی بینشون زده نشده یا همدیگه رو نبوسیدن ووو.انشالا که دیگه ادامه پیدا نمیکنه و یادش میره.ببینید چون دوستتون داره دوس نداره با کسی تنها بشین یا جایی برین وووو

گفتم عزیزم به اون اقا میگفتی نهایتا فردا صبح میبریم.میگم شما کار اشتباهی انجام ندادی ولی از نظر شوهر ...

بعید می‌دونم ادامه پیدا کنه ولی اگه حرفی بزنه قطعا منم میگم که تو رودربایستی موندم عزیزم

تو با شوهر خواهرت نرفتی که میگی ناراحت نمی‌شدم شوهرم با زنداداشم تنها باشه تو با یه مرد غریبه رفتی ...

چون با هم خیلی صمیمی هستیم این پیشنهاد رو داد عزیزم 

حتی شده زن داداشم با ایشون رفته تا جایی و برگشته یا حتی منو زن داداشم باهاش رفتیم تا جایی و برگشتیم

کلا اخلاقش اینطوریه

اره به قول شما خیلی قاتی پاتی هستیم 😅🤣دخترمم امسال چون دوست داشت مدرسه ای که خواهرم معلمه بره اونج ...

موفق باشه 

اما در کل این مدل ارتباطو کم کتید ، من خودم قلبم مشکیه فکر میکنم پس فردا مرده بگه حالا بیا بجای شوهرت یکار دیگه ام بکنم !

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 
بعید می‌دونم ادامه پیدا کنه ولی اگه حرفی بزنه قطعا منم میگم که تو رودربایستی موندم عزیزم

اره درست ترین جواب همینه دیگه نیاز ب توضیح نیست.اگه بهتون کوچکترین شکی داشت که ۱۸سال زندگی نداشتین و انشالا به خوشی تا عمردارین کنار هم و بالا سر بچه ها