ملورینممم مدیر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 5457 عنوان رو مخ ترین جمله به نظرتون چی هست | مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 56 پست خودمصورت زیبای ظاهر هیچ نیست ای برادر سیرت زیبا بیارواقعا رو مخم هست همین چند دقیقه پیش یکی دوباره تو یک تاپیک اینو گفت اعصابم بهم خورد چی چیو مهم نیست اتفاقا صورت زیبا خیلی مهم هست فقط یاد گرفتید یک چیزی بگید گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک در میان همه ستارگان او ماه من است))♥️ 1404/07/15 | 01:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملورینممم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 5457 چاه مکن بهر کسی اول خودت دوم کسیوالا ما هرکی دیدیم تا عرش رفته با زیر پا گذاشتن مردم! حققققق بخدااا هر چی آدم بدتری باشی همه چی برات بهتر پیش میره گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک در میان همه ستارگان او ماه من است))♥️
ملورینممم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 5457 سخت نگیر من وقتی این جمله رو میشنوم احساس میکنم فکری که دارم یا کاری که دارم میکنم خیلی بی ارزش هست و اصلا مهم نیست گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک در میان همه ستارگان او ماه من است))♥️
ملورینممم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 5457 شام چی داریم😫😫 ،😂😂😂بچه ها میگن بهت ؟؟ گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک در میان همه ستارگان او ماه من است))♥️
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4553 توکل کن / حتماااا حکمتی هست 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
ملورینممم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 5457 کم مونده نفس کشیدنمونم با پول باشه والا بخدا بعد طرف میگه نه پول خوشبختی نمیاره 😂😂😂ولی اگه نباشه بدبخت هستیم اینو متوجه نمیشن گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک در میان همه ستارگان او ماه من است))♥️
ملورینممم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 5457 اوناییکه تا یکی دست میکنه دماغش میگن برو مشاوره برو تراپی و.. 🤣🤣🤣🤣🤣واای گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک در میان همه ستارگان او ماه من است))♥️
اردیبههشت عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 8997 لیاقت تورو نداشت این دنیا مال آدم های خوب نیست مال آدم هایی که خوب نقش بازی میکنن
ملورینممم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 5457 "هر چیزی نکشتت قوی ترت میکنه" باید در جواب گفت به چه قیمتی 🙂! گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک در میان همه ستارگان او ماه من است))♥️
aghushmarg عضویت: 1401/04/18 تعداد پست: 606 شورشو در آوردیخیلیییی به شدت حساسم رو این جمله و دست خودمم نیستاگه کسی بهم بگه همونجا یه دعوای حسابی باهاش میکنم زندگی از مرگ تنومند تر است، چون زندگی شکم خود را با مرگ سیر می کند؛
ملورینممم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 5457 توکل کن / حتماااا حکمتی هست واایییی 😂😂رو مخ منم هست فک کن تو اوج بد بیاری این جمله رو بگن انگار دارند فحش میدن به من گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک در میان همه ستارگان او ماه من است))♥️
ملورینممم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 5457 لیاقت تورو نداشت میشه بدونم چرا رو مخ هست ؟ گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک در میان همه ستارگان او ماه من است))♥️
ملورینممم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 5457 شورشو در آوردیخیلیییی به شدت حساسم رو این جمله و دست خودمم نیستاگه کسی بهم بگه همونجا یه دعوای حسابی ... منم بدم میاد احساس میکنم طرف داره فحش میده میگه دهنت رو ببند خیلی ناراحت میشم این جمله رو بشنوم گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک در میان همه ستارگان او ماه من است))♥️
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4553 واایییی 😂😂رو مخ منم هست فک کن تو اوج بد بیاری این جمله رو بگن انگار دارند فحش میدن به من دقیقا به شدت از این جمله متنفرم اونم به من بگن که اصلا به این چیزا اعتقادی ندارم حکمتی هست حرف یاد گرفتن 😂 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 23897 ،😂😂😂بچه ها میگن بهت ؟؟ بچه امو و شوهرم من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...