2777
2789
عنوان

رو مخ ترین جمله به نظرتون چی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 56 پست

دیدی بعضی جاها میگن صلوات بفرست چیزی نیس / یک بار داشتم میرفتم یه ماشین از پشت زد بهم نگه داشتم سپر آسیب دیده جزیی بود طرف امده داد و بیداد میگم از پشت زدیاا یکی آمده میگه  داداش چیزی نیست صلوات بفرست خیری بوده اینجا باید ترمز میکردی شاید جلو اتفاق بدتری می افتاد گذشت کن بره  نادان اگر ماشین خودت بود میگفتی صلوات بفرست آخه گفتم باشه یه صلوات فرستادم گفتم پس چرا درست نشد  😂 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
چشم حتما دق و دلی شمارو هم پیاده میکنم 😂🤣

ببینم چیکار میکنیااا قشنگ شماره کفشت روپیشونیش هک بشه نتونستی بوگو خودم بیام یه جور بزنمش شبیه کفش بشه دیگه بلندم نشه  😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بدم میاد احساس میکنم طرف داره فحش میده میگه دهنت رو ببند خیلی ناراحت میشم این جمله رو بشنوم

وای دقیقا

منم احساس میکنم منظورش اینه که دارم زیادی احساسمو نشون میدم

زندگی از مرگ تنومند تر است، چون زندگی شکم خود را با مرگ سیر می کند؛
میشه بدونم چرا رو مخ هست ؟

بعضی ها خودشون خیلی چرت و تو مخی هستن بعد طرف شون که میره یه عالمه آدمی که از همه جا بی‌خبر هستن میان میگن لیاقت تورو نداشت آخه شما از چی خبر دارید که سریع حکم بی لیاقتی میدید 

به نظر من یه جمله ی خیلی کلیشه ای و سرد و چرت هستش

اشهد ان علی ولی الله

از این جمله هم دیدم البته کسی بهم نگفته اما خیلی ناراحت میشم (مگه چیکار کردی ) انگار خودش اتم کشف کر ...

اره منم مثلا اتاقم رو مرتب میکنم مامانم میگه حالا مگه چه کار مهمی کردی 😑😂دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار اون لحظه میزنن تو ذوق آدم 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

بعضی ها خودشون خیلی چرت و تو مخی هستن بعد طرف شون که میره یه عالمه آدمی که از همه جا بی‌خبر هستن میا ...

از این لحاظ اصلا تا حالا فکر هم نکرده بودم درست میگی واقعا موافقم 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

مرسی عزیزم معمولا از صبح میگم چی میخورید همونو درست کنم گاهیم از لج چیزی که خودم دوس دارم درست میکنم ...

خوب کاری می‌کنی مامان من میگه آدم اگه گشنه باشه سنگ هم میخوره این ادا ها که میاری یعنی سیری😂😂

اره منم مثلا اتاقم رو مرتب میکنم مامانم میگه حالا مگه چه کار مهمی کردی 😑😂دلم میخواد سرمو بکوبم به ...

😂بالاخره یه زمانی یکی هم به اونا گفته