واقعا رو مخم هست همین چند دقیقه پیش یکی دوباره تو یک تاپیک اینو گفت اعصابم بهم خورد چی چیو مهم نیست اتفاقا صورت زیبا خیلی مهم هست فقط یاد گرفتید یک چیزی بگید
گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک در میان همه ستارگان او ماه من است))♥️
دیدی بعضی جاها میگن صلوات بفرست چیزی نیس / یک بار داشتم میرفتم یه ماشین از پشت زد بهم نگه داشتم سپر آسیب دیده جزیی بود طرف امده داد و بیداد میگم از پشت زدیاا یکی آمده میگه داداش چیزی نیست صلوات بفرست خیری بوده اینجا باید ترمز میکردی شاید جلو اتفاق بدتری می افتاد گذشت کن بره نادان اگر ماشین خودت بود میگفتی صلوات بفرست آخه گفتم باشه یه صلوات فرستادم گفتم پس چرا درست نشد 😂
👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعضی ها خودشون خیلی چرت و تو مخی هستن بعد طرف شون که میره یه عالمه آدمی که از همه جا بیخبر هستن میان میگن لیاقت تورو نداشت آخه شما از چی خبر دارید که سریع حکم بی لیاقتی میدید
به نظر من یه جمله ی خیلی کلیشه ای و سرد و چرت هستش