2777
2789
عنوان

خانوما

102 بازدید | 25 پست

برای رفع عفونت چی پیشنهاد میدین

سوزش و خارش ندارم اما تمومی نداره

مترونیدازول و فلوکنازول و ی قرص آبی و ی پماد هم هس با تجویز دکتر مصرف میکنم ولی بی فایدس 

خیلی هم رعایت میکنم اما نمیدونم علتش چیه

راه حلی هس ک امتحان کرده باشین ممنون میشم راهنمایی کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر فعالیت جنسی داری مشکل از پارتنرته

باید دارو بخوره عفونت ادراری رو رفع کنه، کاندوم‌ هم استفاده کنید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
متخصص رفتی؟وقتی علائمی ک گفتی رونداره پس شاید عفونت نیس وعادیه

ن فقط عمومی رفتم 

ی بار هم ی امپول ارژانسی نوشتن برام ولی اونم جواب نداد باز ادامه داشت

اگ عفونت نیس پس چطور حالت پنیریه و بو داره؟

اگر فعالیت جنسی داری مشکل از پارتنرتهباید دارو بخوره عفونت ادراری رو رفع کنه، کاندوم‌ هم استفاده کنی ...

ن فداتشم فعالیت جنسی هم تا حالا هیچی نداشتم ولی باز نمیدونم دلیلش چیه

ن فداتشم فعالیت جنسی هم تا حالا هیچی نداشتم ولی باز نمیدونم دلیلش چیه

شاید آب منطقه بده

یا خودتو خوب نمیشوری، خوب خشک نمیکنی

یا لباس زیرت خوب شسته نمیشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
شاید آب منطقه بدهیا خودتو خوب نمیشوری، خوب خشک نمیکنییا لباس زیرت خوب شسته نمیشه

اب ک عاره صددرصد

ولی از لحاظ بهداشت خودم خیلی رعایت میکنم ولی بی فایدس هرچی هم دارو میخورم تغییر ایجاد نمیشه

ن فقط عمومی رفتم ی بار هم ی امپول ارژانسی نوشتن برام ولی اونم جواب نداد باز ادامه داشتاگ عفونت نیس پ ...

متخصص برو معاینه کنه شایدعادی باشه دیگ خیالت راحت بشه.لباس زیرتم حتما با صابون بشوراگه دارویی هم مصرف میکنی بهش بگو یا استرسی چیزی داری اگه متاهلی ب شوهرت بگو اونم آزمایش بده