2777
2789
عنوان

خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 25 پست
متخصص برو معاینه کنه شایدعادی باشه دیگ خیالت راحت بشه.لباس زیرتم حتما با صابون بشوراگه دارویی هم مصر ...

ن متاهل نیستم

درست میگی باید حتما پیش یه متخصص برم عمومی دیگ بی فایدس مرسی بابت راهنماییت خوشگلم❤️

اب ک عاره صددرصدولی از لحاظ بهداشت خودم خیلی رعایت میکنم ولی بی فایدس هرچی هم دارو میخورم تغییر ایجا ...

با آب معدنی یا جوشیده خودتو بشور شاید درست شد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه فداتشمیکی بهم گفت ادامس کوردی دم بدی خوبه براش اما شک دارم نمیدونم امتحان کنم یا ن

نه بابا این کارای طب سنتی رو نکن اصلا به فنا میری

ضد عفونی کننده لباس زیر هم توی دیجیکالا و سایتای فروش انلاین هستش

بخر لباس زیراتو ضد عفونی کن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نه بابا این کارای طب سنتی رو نکن اصلا به فنا میریضد عفونی کننده لباس زیر هم توی دیجیکالا و سایتای فر ...

باشه فداتشم مرسی بابت راهنماییت خیلی زحمت کشیدی❤️

از این لحاظ نمیدونماما ی مدت ببخشید انگار آب از بدنم میریخت طوری ک شرتم خیس میشد الانم ک اینطور شده ...

میخای به یه دکتر بگو ولی زیادم جای نگرانی نیس

نزدیک پریودت نیس

INTP(منطق دان)

باشه فداتشم مرسی بابت راهنماییت خیلی زحمت کشیدی❤️

اینم بگم

یه سری پد روزانه هست

یه مدت اونا رو استفاده کن شاید بهتر شدی

زود زود عوض کن

میخای به یه دکتر بگو ولی زیادم جای نگرانی نیسنزدیک پریودت نیس

نه اول ماه ب ماه پریود میشم

دکتر هم زیاد رفتم ولی همه عمومی همشونم ی تجویز داشتن 

اما خب دارم عقد میکنم ی جوری عیبم میاد احساس بدی دارم نسبت ب این موضوع هرچیم دارو میخورم بی فایدس بیشتر نگران میشم