ینی صندل یا کفش توکیف ادمه وقتی واردمیشیم همه بلند میشن بگیم صبرکنیم من صندلامو بپوشم یا بریم به همه سلام کنیم دست بدیم بعد بریم اتاق رختکن با صندل بیایم بیرون؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه ربطی داره ؟ من فقط بخاطر خار پاشنه ام میپوشم و کاملا طبی هستمیخ ندارن که آسیب بزنه به فرش
تابلو نقاشی ای رو تصور کن که هی هر کسی با دستهای لطیفش بکشه روش. چی می شه به نظرت؟ دیگه از دست لطیف تر؟
میخ چیه این وسط؟ دارم میگم فرشه. تار و پوده. نرمی داره. هر چی بیشتر استفاده بشه و لگد بشه کهنه تر می شه و بعدا که روش راه می ری حتی پاتو خراب می کنه. فرش هر چی لطیف تر بهتر. بله دمپایی وزن سنگینیه برای فرش. لزومی نداره خونه مردم که گاراژ نیست آخه. هر کی می تونه با جوراب های تزیینی شیکی که از دمپایی هم شیک ترن بره خونه مردم. دیدی از اون جورابا اصلا؟ تعجب کردم پیشنهاد خوبی دادم گویا متوجه نشدی
چه ربطی داره ؟ من فقط بخاطر خار پاشنه ام میپوشم و کاملا طبی هستمیخ ندارن که آسیب بزنه به فرش
البته اگر کسی استثنا باشه یعنی پای استثنا در میون باشه مشکلی نیست مثلا شما که می گی خار پاشنه داری. من اگر باشم میزبان شما باشم و بهم بگی خودمم بهت دمپایی می دم بپوشی