2777
2789
عزیزم یک سوال شما دعوت میشید مهمونی لباس با خودتون میبرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بعد خونه میزبان لباس هات ...

من لباس نمی‌برم اگه شومیز و شلوار تنم باشه روش یه مانتو با کت می‌پوشم تا خونه میزبان

اگه پیراهن تنم باشه یه شنلی چیزی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ باحالید شما ما با همون لباس ک رفتیم مهمونی همونجوری میشینیم و بعدم میایمشما صندل هم میبرید😅

آره والا 

منم اولین باره اینو مبیبنم و میشنوم

ماهم باهمون لباس که میریم میشینیم

.شما کجایی هستی عزیزم؟؟؟

چه ربطی داره ؟ من فقط بخاطر خار پاشنه ام میپوشم و کاملا طبی هستمیخ ندارن که آسیب بزنه به فرش

تابلو نقاشی ای رو تصور کن که هی هر کسی با دستهای لطیفش بکشه روش. چی می شه به نظرت؟ دیگه از دست لطیف تر؟

میخ چیه این وسط؟ دارم میگم فرشه. تار و پوده. نرمی داره. هر چی بیشتر استفاده بشه و لگد بشه کهنه تر می شه و بعدا که روش راه می ری حتی پاتو خراب می کنه. فرش هر چی لطیف تر بهتر. بله دمپایی وزن سنگینیه برای فرش. لزومی نداره خونه مردم که گاراژ نیست آخه. هر کی می تونه با جوراب های تزیینی شیکی که از دمپایی هم شیک ترن بره خونه مردم. دیدی از اون جورابا اصلا؟ تعجب کردم پیشنهاد خوبی دادم گویا متوجه نشدی

چه ربطی داره ؟ من فقط بخاطر خار پاشنه ام میپوشم و کاملا طبی هستمیخ ندارن که آسیب بزنه به فرش

البته اگر کسی استثنا باشه یعنی پای استثنا در میون باشه مشکلی نیست مثلا شما که می گی خار پاشنه داری. من اگر باشم میزبان شما باشم و بهم بگی خودمم بهت دمپایی می دم بپوشی

چرا انقدر صندل پوشیدن تو مهمونیا واسه بعضیااا عجیبهههه؟؟ 

من توخونه روفرشی پامه و تومهمونیا هم صندل 

وقتی میرم مهمونی به همه سلام میگم بعدش میرم تویه اتاقی مخصوص لباس رپوش وشالمو اونجا میزارم همونجا صندلمو میپوشم

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

البته اگر کسی استثنا باشه یعنی پای استثنا در میون باشه مشکلی نیست مثلا شما که می گی خار پاشنه داری. ...

من دمپایی که میزبان بده نمیپوشم ، بعد هم چه فرقی داره دمپایی من با میزبان؟

اگر بهشت نصیبم شد ، منتظرت میمانم ♥️ 

آره والا منم اولین باره اینو مبیبنم و میشنومماهم باهمون لباس که میریم میشینیم.شما کجایی هستی عزیزم؟؟ ...

ماهم باهمون لباسا میریم فقط صندل میپوشیم همین

آره عزیزم حتما باید اجازه بگیریشاید میزبان راضی نباشه تو خونه اش کلاس بذاری.😂😂

واه به میزبان چه ربطی داره اخه

اسی و کسایی که کیف میبرن مهمونی توش صندل و لباسه اهل کجان؟

لباس که نه فقط  صندل

استان گیلان

بعدشم ربطی به استان وشهر نداره به سلیقه ربط داره

اسی و کسایی که کیف میبرن مهمونی توش صندل و لباسه اهل کجان؟

والا منم یه جاری دارم اینجوریه 

اما اون خیلی خودشیفته اس

دور از جون دوستان 

از وقتی میاد از خودش و لباساش و قشنگی و هیکلش تعریف میکنه 

تا وقتی میره😕

💔