ینی صندل یا کفش توکیف ادمه وقتی واردمیشیم همه بلند میشن بگیم صبرکنیم من صندلامو بپوشم یا بریم به همه سلام کنیم دست بدیم بعد بریم اتاق رختکن با صندل بیایم بیرون؟
من پاهام بزرگه همیشه دوست داشتم روفرشی برا تو خونه خودم البته بپوشم برا همین پرسیدم😊
و این ک از کجا میگیرین
یه وکیلی میگفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آداب اجتماعیش راستش اینه که خونه ی مردم روی فرش مردم جوراب های تزیینی بپوشی. فرش مردم خراب می شه. فرش تار و پودش تمام کهنه می شه. فکر کن هر کی بیاد خونه آدم روی فرش آدم یه دمپایی بپوشه. سر دو سال اون فرشو باید بندازی توی مسجدها دیگه یا فرش قرمزش کنی برای جلو پای مسافران بین راهی
حیف اون هنر ایرانی نیست. طرف کلی پول داده. حالا اگر یکی فرششم دستباف باشه که دیگه باید نرم نرمک راه بری خراش برنداره
ببخشيد من نظرمو ميدم نه عزيزم مكه ميخواين لباس تعويض كنيد اجازه ميخواد كه براي استفاده از صندل بخواد؟؟ صندل يا كفش مخصوص داخل مهمونی كع تميز باشه نيازي به اجازه نداره اصلا🌺