2777
2789
قشنگ نیست مثل کفش

من پاهام بزرگه همیشه دوست داشتم روفرشی برا تو خونه خودم البته بپوشم برا همین پرسیدم😊

و این ک از کجا میگیرین

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ باحالید شما ما با همون لباس ک رفتیم مهمونی همونجوری میشینیم و بعدم میایمشما صندل هم میبرید😅

😂😂ماهم

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

وا اصلا برای کلاس گذاشتن نیس خیلی هم حرکته خوب و پسندیده ایه ما فامیلی هممون برای مهمونی رفتن صندل م ...

خدایی برای کلاسه دیگه .. مثلا چه حرکت خوب و پسندیده ای هست ؟

فقط قصد خوشتیپی هست وگرنه چطور مردا هیچ کدوم با صندل نمیگردن ... مگه جوراب تمیز که طرف پوشیده ایرادش چیه ؟ 

عزیزم یک سوال شما دعوت میشید مهمونی لباس با خودتون میبرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بعد خونه میزبان لباس هاتونو عوض میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مگه با چه لباسی میرید؟؟؟؟؟؟؟

و عوض میکنید چی میپوشید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

😳😳😳😳😳

آداب اجتماعیش راستش اینه که خونه ی مردم روی فرش مردم جوراب های تزیینی بپوشی. فرش مردم خراب می شه. فرش تار و پودش تمام کهنه می شه. فکر کن هر کی بیاد خونه آدم روی فرش آدم یه دمپایی بپوشه. سر دو سال اون فرشو باید بندازی توی مسجدها دیگه یا فرش قرمزش کنی برای جلو پای مسافران بین راهی

حیف اون هنر ایرانی نیست. طرف کلی پول داده. حالا اگر یکی فرششم دستباف باشه که دیگه باید نرم نرمک راه بری خراش برنداره

خدایی برای کلاسه دیگه .. مثلا چه حرکت خوب و پسندیده ای هست ؟ فقط قصد خوشتیپی هست وگرنه چطور مردا هیچ ...

شاید برای قد

یا تکمیل تیپ

یا عادت همیشگی

یا خیلی چیزا میپوشن 

صرفا کلاس نباشه

ینی حتما اجازه بگیریم چون باکفش بیرون که نمیریم

ببخشيد من نظرمو ميدم نه عزيزم مكه ميخواين لباس تعويض كنيد اجازه ميخواد كه براي  استفاده از صندل بخواد؟؟ صندل يا كفش مخصوص داخل مهمونی كع تميز باشه نيازي به اجازه نداره  اصلا🌺

آداب اجتماعیش راستش اینه که خونه ی مردم روی فرش مردم جوراب های تزیینی بپوشی. فرش مردم خراب می شه. فر ...

چه ربطی داره ؟ من فقط بخاطر خار پاشنه ام میپوشم و کاملا طبی هست

میخ ندارن که آسیب بزنه به فرش

اگر بهشت نصیبم شد ، منتظرت میمانم ♥️