2777
2789
عنوان

سایت آدم وحوا

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 52 پست
عه شما هم اونجا ازدواج کردین ؟! منم همینطور 😂

واقعا خوشبخت شین 

وقتی ثبت نام کردین سایت بعد چندوقت باهمسرتون اشناشدین؟

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا خوشبخت شین وقتی ثبت نام کردین سایت بعد چندوقت باهمسرتون اشناشدین؟

نوشتم عزیزم کامل. 

من بعد ۴ ماه. 

و اینکه خیلی آشنایی داشتم  شاید بگم ۲۰ نفر  و بگم اکثرا آدم های خوبی بودن  ، ولی متاسفانه خودم اوایل از بس کیس زیاد بود ادمو طمع برم داشته بود  که نه بهتر از اینم هست و  بعد از هر مورد سریع میرفتم سراغ نفر بعدی  و با هیچکدوم از موارد   آشنایی رو طول ندادم.  یعنی از بین این ۲۰ نفر فقط و فقط دوتاشون واااااقعا آدم های مناسبی نبودن و تفکراتشون ایراد داشت 

دیگه وقتی با شوهرم آشنا شدم خانوادم خیلی خوششون اومد  مامانم اوایل نذاشت طبق عادتم تموم کنم برم روی بعدی 😂

منم زیاد از این جور ازدواج ها خوشم نمیاد با ی پسر دوست باشم به نظرم بهتره بعد دو سه سال ازدواج کنم ب ...

یعنی ازدواج دوستی میپسندین؟

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)
نوشتم عزیزم کامل. من بعد ۴ ماه. و اینکه خیلی آشنایی داشتم شاید بگم ۲۰ نفر و بگم اکثرا آدم های خوبی ...

این سایت یه جودی هست که اگه اومدن آشنایی و خواستگاری 

خانواده دختر و پسر متوجه نشن که مثلا دختره از این سایت اقدام کرده؟

چون دوست ندارم کسی بدونه

این سایت یه جودی هست که اگه اومدن آشنایی و خواستگاری خانواده دختر و پسر متوجه نشن که مثلا دختره از ا ...

خب اینجوریه مادر پسر یا خواهر بزرگش زنگ میزنم مادر دختر و خواستگاری می‌کنه 

مثلا من از خانواده خودم فقط و فقط مامانم میدونست به شوهرمم گفتم به کسی نگه.