2777
2789
عنوان

سایت آدم وحوا

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست خودم از اونجا چند سال پیش خواستگار براش اومد ازدواج کرد خیلی راضیه از همسرش من خودمم ازدواج کر ...

چه خوب خوشبخت شین

فقط بعد چندوقت ثبت نام در سایت ازدواج کردین؟

ایا پولی هم پرداخت کردین بجز پول مشاوره 

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)
فکر نکنم ازدواج موفقی شکل بگیره فقط جیب صاحب سایتو پر میکنن

و اینکه اصلا اینجوری نیست پول بگیرم همش ، 

اگر یکی بخواد بتونه به بقیه درخواست بده اشتراک ماهانه میگیره  تا بتونه درخواست بفرسته 

مثلا دخترا بعضیا خودشون دوست ندارم درخواست بدم در نتیجه اصلا نیازی به گرفتن اشتراک ندارن 

یعنی مثلا میگی معیارم یه دکتر پولداره بعد پیدا میشه؟؟

اره همچین الکی نیست فرم باید پرکنی و واسطه که مادرتون هست احراز هویت بشن 

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)
چه خوب خوشبخت شینفقط بعد چندوقت ثبت نام در سایت ازدواج کردین؟ایا پولی هم پرداخت کردین بجز پول مشاوره

بستگی داره 

دوست خودم یک ماه بعدش با شوهرش اشنا شد و شوهرش نفر دومی بود که آشنا میشد ۸ ماه هم دوره آشنایی داشتن و رفت و آمد بعدش ازدواج کردن 

من خودم ۴ ماه بعد از ثبت نام با شوهرم آشنا شدم یک سال هم دوره آشنایی رو طول دادم و رفت و آمد بعدش ازدواج. 

دوست خودم از اونجا چند سال پیش خواستگار براش اومد ازدواج کرد خیلی راضیه از همسرش من خودمم ازدواج کر ...

خداروشکر 

ایشالا عشقتون‌پایدار 

پاییز را دیدی آنهایی که رنگ عوض کردند سقوط کردند...

منظورم اینه که بعضیا هزینه میدن و ثبت نام میکنن و نتیجه ای نداره

نه عزیزم برای ثبت نام هزینه ای لازم نیست بکنید. 

فقط اگر خواستید درخواست ارسال کنید اشتراک باید تهیه بشه 

چه خوب خوشبخت شینفقط بعد چندوقت ثبت نام در سایت ازدواج کردین؟ایا پولی هم پرداخت کردین بجز پول مشاوره

پول رو اره من اشتراک گرفتم و خودم به همسرم درخواست دادم چونکه اونایی که خودشون بهم درخواست میدادن زیاد باب دلم نبودن. 

دیگه فقط همین هزینه اشتراک اون ماه رو پرداخت کردم. 

مشاور هم به جا حضوری خودمون رفتیم از سایت نرفتیم