کسی ثبت نام کرده ؟بعد چند وقت خواستگارمیخواستید پیدا شد براتون؟ شده شما به پسر درخواست کنید واو قبول کنه بابرعکس
عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرینتری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه میبوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیتهای محشری داردبا خواندن بعضی غزلها تازه میفهمیهر شاعری در سینهاش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد (m)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوست خودم از اونجا چند سال پیش خواستگار براش اومد ازدواج کرد خیلی راضیه از همسرش من خودمم ازدواج کر ...
چه خوب خوشبخت شین
فقط بعد چندوقت ثبت نام در سایت ازدواج کردین؟
ایا پولی هم پرداخت کردین بجز پول مشاوره
عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرینتری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه میبوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیتهای محشری داردبا خواندن بعضی غزلها تازه میفهمیهر شاعری در سینهاش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد (m)
یعنی مثلا میگی معیارم یه دکتر پولداره بعد پیدا میشه؟؟
اره همچین الکی نیست فرم باید پرکنی و واسطه که مادرتون هست احراز هویت بشن