2777
2789
عنوان

چرا انقدررر خدا سنگدله💔

171 بازدید | 13 پست

بدترین خانواده رو دارم 

۲۶ سالمه به قدری کنم خوردم تو این خونه که حد ندارع اونم بی دلیل اونم از برادری که ۶ سال از من کوچیکتره 

تا حالا یدونه خواستگار خوب هم نداشتم که از این جهنم برم 

سرکار هم میرم اصلا ربطی نداره 

من عمر و جوونیم تو این خونه از دست دادم 

کل عمرم فقط گریه کردم درد کشیدم کتک خوردم 

۴۶ کیلو ام توان مقابله رو ندارم 

اگه بگم چجوری کتک خوردم که اصلا باوراتون نمیشه 

و قدر خدا بی انصافه 

هیچ کاری نمیکنه 

ن اوضاعم و بهتر می‌کنه 

ن اون و از این دنیا می‌بره هیچ ....💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حرف رو نزن..

درکت میکنم، منم نه پدر دارم نه مادر با برادربزرگ‌ترم زندگی میکنم، خونمون خیلی کوچیکه و شرایط مالی هم چه عرض کنم، اونم با نزدیک ۱۸ سال سن بسیجیه و توی این جنگ ۱۲ روزه مجروح شده بود..

خدا سختی هارو در راه کسانی قرار میده که دوستشون داره

مطمئن باش یه روز همه‌چی درست میشه و قطعا بهتر از اینا میشه

بزرگ ترین پشیمانی‌ام ساعت ها جمله ساختن برای کسانی بود که لیاقت یک کلمه را هم نداشتند..

خدا همه اینارو میبینه‌و یه روز برات جبران میکنه.به خدا نزدیک شو عبادتش بکن‌اگه عاشق خدا بشی یکی و سر راهت قرار میده که عاشقت باشه و به دست خدا تو زندگی تو

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

صبر و بازم صبر 

هیچ چی از چشم خدا پنهون نمیمونه همیشه اینجور نمیمونه

.. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

من از برادرم کتک خوردم نفرین کردم و جوابشو دید پدرم هم بد بوده و هست  به امید نجات از طرف خدانشین خودت دست بکار شو

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
چ آینده ای ۲۶ سال عمرم فقط کتک خوردماصلا شاید خدایی وجود نداره مگه میشه انقدر بی رحم

عزیزم منم شرایط تو رو داشتم ولی خدا جوری برام رقم زد که وقتی به خودم اومدم دیدم همه ی روزای سختم تموم شده 

برا توام درست میشه شک نکن