2777
2789
عنوان

سایت آدم وحوا

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ثبت نام کردم در کل خوبه

چندوقته ثبت نام کردی؟

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)
اوایل ثبتنام همیشه درخواست و خواستگار زیاده ولی به این هوا نباشی که رد کنی الکی ..بعد به مدت کم میشه ...

شماثبت نام کردین؟

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)
فکر نکنم ازدواج موفقی شکل بگیره فقط جیب صاحب سایتو پر میکنن

دوست خودم از اونجا چند سال پیش خواستگار براش اومد ازدواج کرد  خیلی راضیه از همسرش 

من خودمم ازدواج کردم از همونجا واقعا از همسرم راضی هستم مرد خیلی  خوبیه. 

یک سایت هست معتبر مناسب میخوان ازدواج هنوز همسرمناسب معیارشون پیدانکردن هست وخوبیش اینه مشاوره هم دا ...

سایتش عاااالی دویت من ثبت نام کرده هرسه ماه ۲۳۰تومن میدی شرایطتتو مینویسی همه چی محرمانس.

دوست من دوسه روز بعد ثبت نام ۱۸نفربهش درخواستدداده بودن با دوسه نفرشون صحبت کرده بود میگفت خوب بودن شرایطشون خوب بود اما بدلیل مساعل اقتصادی و مهریه و اینا کنارنیومده بودن و اما دیدم ک طرف اونجا ازدواجم کرده خیلی سایتش خوبه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من ثبت نام کردم

چندروزه ثبت نام کردین ؟

فکر نکنم ازدواج موفقی شکل بگیره فقط جیب صاحب سایتو پر میکنن

چطور مگه؟ 

یعنی مثلا میگی معیارم یه دکتر پولداره بعد پیدا میشه؟؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞